Staopstoel Barato - goedkope degelijke kwaliteit in 3 maten

Degelijke comfortstoel met uitstekende prijs/kwaliteit, die u inclusief de prijs zowel verstelbare relaxfuncties, als het sta-op-gemak biedt.

Met de ingebouwde sta op hulp van deze Staopstoel Barato stapt u gemakkelijker in en uit uw relaxstoel, waarmee meer bewegingsvrijheid binnen bereik kan komen voor de dagelijkse dingen, als u minder beperking voelt bij het opstaan en gaan zitten.

Veelzijdige sta-op stoel, semi-synchroon verstelbaar waarbij relaxfuncties mogelijk zijn, dankzij de ingebouwde motor. Praktische handbediening aan snoer, waarmee u zowel alle relaxfuncties als de sta-op bedient. Wilt u deze verstelbare zetel optioneel onafhankelijk verstelbaar, kan dat geregeld worden, doordat de sta-op stoel dan met een 2e motor wordt uitgerust om dit mogelijk te maken.

Altijd inclusief een ingebouwde manuele hoofdsteun verstelling, die van pas komt bij het kijken van uw favoriete tv programma en tijdens lezen van een favoriet magazine.

Deze verstelbare stoel is verkrijgbaar in een variatie van stoffen, waarbij optioneel heel veel keus is uit zowel ruim 100 stoffen als ook uit allerlei leders.

3 ergonomische maten vrij en dus gratis te kiezen binnen de bodemprijs bij deze Staopstoel Barato.

Optioneel ook leverbaar voor hogere gewichtsklassen tot ca 130 kg.

Gezien de vele mogelijkheden en configuraties zoals uitvoering, kleur en maat moet u rekenen met een levertijd van circa 8 weken.

Of u voor de basis uitvoering kiest die al veel comfort biedt voor deze bodemprijs, of meer behoefte hebt aan een stoel met uitgebreidere functies, bepaalt u zelf. Profiteer vandaag nog van onze voordelen, u bent van harte welkom om zelf te komen passen in onze showroom te Sittard.