Staopstoel Barato - goedkope degelijke kwaliteit in 3 maten

Degelijke comfortstoel met uitstekende prijs/kwaliteit, die u inclusief de prijs zowel verstelbare relaxfuncties, als het sta-op-gemak biedt.

Met de ingebouwde sta op hulp van deze Staopstoel Barato stapt u gemakkelijker in en uit uw relaxstoel, waarmee meer bewegingsvrijheid binnen bereik kan komen voor de dagelijkse dingen, als u minder beperking voelt bij het opstaan en gaan zitten.

Veelzijdige sta-op stoel, semi-synchroon verstelbaar waarbij relaxfuncties mogelijk zijn, dankzij de ingebouwde motor.

Praktische handbediening aan snoer, waarmee u zowel alle relaxfuncties als de sta-op bedient.

Wilt u deze verstelbare zetel optioneel onafhankelijk verstelbaar, kan dat geregeld worden, doordat de sta-op stoel dan met een 2e motor wordt uitgerust om dit mogelijk te maken.

Inclusief een ingebouwde hoofdsteun, die van pas komt bij het kijken van uw favoriete tv programma en tijdens lezen van een favoriet magazine.

Deze verstelbare stoel is verkrijgbaar in een variatie van stoffen, waarbij optioneel heel veel keus is uit zowel ruim 100 stoffen als ook uit allerlei leders.

3 Maten vrij en dus gratis te kiezen binnen de bodemprijs bij deze Staopstoel Barato.

Optioneel ook leverbaar voor hogere gewichtsklassen tot ca 160 kg.

Deze verstelbare ontspanningstoel kan optioneel beschikken over het extra gemak van een kantelfunctie, die u misschien ook wel wilt hebben. Uw enkels en hart komen dan op eenzelfde hoogte te liggen, wat o.a. gunstig kan werken voor hart, bloedvaten en bij ondersteuning van vochtafvoer bij ongemak hierdoor zoals dikke enkels.

Voor meer uitleg of een demonstratie van de mogelijkheden bent u altijd welkom in onze showroom.

Of u voor de basis uitvoering kiest die al veel comfort biedt voor deze bodemprijs, of meer behoefte hebt aan een stoel met uitgebreidere functies, bepaalt u zelf.

Comfort-Fauteuils is gespecialiseerd in verstelbare fauteuils met relaxfuncties, wellness en sta-op functies. Voor u de garantie, dat wij binnen uw budget maximaal met u meedenken in prijs/kwaliteit, als sta-op stoelen bieden met de laagste prijs voor kwaliteit.

Profiteer vandaag nog van de voordelen, u bent van harte welkom om zelf te komen passen in onze showroom te Sittard.