Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Algemene voorwaarden

Wij conformeren ons volledig aan de nieuwe consumentenwet van 13 juni 2014 en zullen uw vertrouwen in ons niet beschamen. Ook bij bestellingen via het internet is er een vernieuwde wet verkoop op afstand van toepassing. Deze wet beoogd de consument een nog betere bescherming te geven. Op de site van de rijksoverheid kunt u onder 'consumentenzaken' deze wetgeving inzien. Ook kunt u hiervoor de site www.consuwijzer.nl raadplegen.

veilig kopenVeilig kopen:
Veilig iets kopen is heden ten dage heel belangrijk. Ook een reden waarom de consumentenwet is aangepast in het voordeel van de consument. Reden waarom een aansluiting bij een geschillencommissie overbodig is geworden. Wij zijn jarenlang aangesloten geweest bij het CBW (centrale branchevereniging wonen). Echter door de nieuwe wetgeving is er voor een consument geen voordeel meer bij een partij die aldaar is aangesloten. Sterker nog, er kan eerder sprake zijn van een nadeel daar men de consument beperkt met bepaalde verplichtingen mocht er een geschil ontstaan. Bijvoorbeeld als u een aanbetalingen heeft gedaan bij een aangesloten firma die tussentijds failliet gaat wordt u verplicht om elders en bij een CBW aangesloten partij een nieuwe aankoop doen om uw aanbetaling niet te verliezen. Daarbij betalen de aangesloten winkels een hoog bedrag aan deze organisaties. U mag zich dus afvragen of er daadwerkelijk een onafhankelijk en onpartijdig deskundig oordeel komt. Overigens is de deskundigheid van de personen bij deze branceverenigingen, die uw geschil zullen gaan beoordelen, vaak twijfelachtig en het betreffen zeker geen erkende register experts.

Wij vragen geen aanbetaling en conformeren ons volledig aan de nieuwe consumentenwet waarvan wij begrijpen waarom deze recentelijk uit noodzaak is aangescherpt. Onze algemene voorwaarden kunt u hieronder inzien en downloaden en hebben wij gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel zodat deze geopenbaard en altijd te uwer beschikking zijn. Ook hiermee hopende op uw vertrouwen wat wij niet zullen beschamen.

Algemene voorwaarden downloaden en inzien.

keurmerkenThuiswinkel waarborg merken:
Indien u regelmatig naar de consumenten programma's zoals Tros Radar of Vara Kassa heeft gekeken dan begrijpt u dat een aansluiting bij een van de vele thuiswinkel waarborgmerken geen extra waarde toe voegt aan uw veiligheid. Daarbij bent u met de nieuwe consumentenwet volledig beschermd. Overigens heeft u bij ons de keuze om pas bij levering te betalen waardoor u geen enkel risico loopt. Aansluiting bij dergelijke organisaties brengen extra kosten met zich mee, wij leveren u liever voor een lagere prijs.

Een fauteuil veilig bestellen op afstand:
Een fauteuil op afstand veilig bestellen is veilig mogelijk. Aangezien het aankoopbedrag pas bij levering hoeft te worden voldaan loopt u geen enkel risico. Ook hoeft u geen persoonlijke gegevens te verstrekken op onze site of zoals bijvoorbeeld bij een account. Hierdoor komt de privacy wetgeving niet in het geding. Ook het herroepingsrecht of bedenktijd is van toepassing mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop. Echter bij de fauteuils die in diverse uitvoeringen, maten, kleuren en andere optionele of aangepaste wensen worden aangeboden vervalt het herroepingsrecht of de bedenktijd. Daarom zullen we u ook van dienst zijn met een offerte waarin uw eventuele aankoop in detail wordt aangeboden. Pas nadat u deze offerte voor akkoord ons laat toekomen gaan wij over tot de definitieve bestelling. Oftewel wij bieden u dus alle gelegenheid om te besluiten of de geofreerde fauteuil gewenst is. Het lijkt ons echter voor de meeste fauteuils wel verstandig om het comfort of de verstelbare functies proefondervindelijk te ervaren. Ook voor de gewenste of geschikte maat zou uw bezoek zeer welkom zijn.

Download hier onze aanvullende bepalingen bij aankoop of afstand voor informatie over kosten en herroepingsrecht.

Betalen:
Bij levering, ook mogelijk bij het bestellen via het internet na telefonisch contact. U loopt dus geen enkel risico en de wet consumenten bescherming blijft van kracht.

Bezorgen:
Het bezorgen en installeren is doorgaans gratis in onze regio. Ook zullen wij het verpakkingsmateriaal afvoeren. Alleen voor sterk afgeprijsde fauteuils, aktieprijzen of aankoop op afstand kunnen bezorgkosten worden gerekend. Voor bestellingen buiten onze regio zijn wij soms helaas wel genoodzaakt, mede gezien onze zéér concurerende prijzen, bezorgkosten in rekening te brengen. Deze eventuele geringe vergoeding is afhankelijk van de afstand en uw aankoop.

De doorgang naar de plek waar u de fauteuil geplaatst wilt hebben moet goed bereikbaar en toegankelijk zijn. Mocht blijken dat de fauteuil niet geplaatst kan worden wegens belemmerende omstandigheden en/of obstakels of ontbrekende noodzakelijke hulp, zullen wij afleveren aan de voordeur of, in het geval van hoogbouw, aan de entree op de begane grond.

Akties, kortingen en aanbiedingen:
Alle overige en algemene akties, kortingen en aanbiedingen zijn niet geldig op reeds afgeprijsde of aktie en aanbieding fauteuils.

Laagste prijs garantie:
Indien u binnen 14 dagen na aankoop het prijsverschil aantoonbaar kunt maken middels een bevestiging, zoals bv. een offerte of webwinkelbestelling, van een reguliere bekende aanbieder dan betalen wij u gewoon het verschil terug. Het product dient voor die prijs wel ook nieuw in de originele verpakking te worden aangebodenen afgeleverd. Uitgesloten zijn demomodellen, beschadigde of anders uitverkoop modellen en afwijkende voorwaarden zoals bv. garantie.