Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Snelle levering

U heeft uw keuze gemaakt voor een verstelbare stoel? Comfort-Fauteuils zorgt voor een snelle levering van uw relax-fauteuil of sta-op stoel bij u aan huis. En de verpakkingsmaterialen? Die voeren wij voor u af. Vanzelfsprekend!

Snelle levering op de door u gewenste plek
Opbouw & montage fauteuil
Afvoer van verpakkingsmaterialen

Snelle levering uit voorraad

Bij Comfort-fauteuils vindt u een grote collectie verstelbare stoelen, sta-op-stoelen of relax-fauteuils met zeer diverse mogelijkheden, waaronder technische functionaliteiten. Is uw fauteuil op voorraad? Dan kan deze vaak al binnen een werkweek bij u geleverd worden!

Bij Comfort-fauteuils kunt u uw verstelbare stoel samenstellen naar uw wensen. Zo ziet u misschien liever een andere kleur of materiaalsoort en in plaats van een staande voet heeft u liever een draaivoet. In dergelijke gevallen zullen we uw fauteuil moeten bestellen.

Onze comfortabele fauteuils kunnen ook op maat gemaakt en afgestemd worden op uw lengte, gewicht en zelfs lichaamsklachten. Ook in dit geval zal uw stoel besteld moeten worden.
Zoals u beslist kunt begrijpen hoort hier een langere levertijd bij. Afhankelijk van het merk en model, telt de levertijd meestal tussen de 2 en 8 weken.

Fauteuils die, al dan niet, naar uw specifieke wens worden vervaardigd, leveren wij meteen na ontvangst bij u af. Wij weten vooraf, welke fauteuil op welk moment wordt aangeleverd. Hierover berichten wij u uitvoerig en tijdig zodat een geschikt aflevermoment kan worden afgesproken. In de regel geld dat wij een kortere levertijd hebben dan gebruikelijk is. Uiteraard streven wij altijd de kortst mogelijke levertijd na.

Snelle levering van uw verstelbare stoel

Op het moment dat wij de verstelbare stoel of relax-fauteuil komen leveren;

1. plaatsen wij de fauteuil op een door u gewenste plek
2. pakken wij de zetel voor u uit
3. monteren wij de fauteuil
4. ontvangt u een uitgebreide uitleg over het gebruik van uw verstelbare stoel

Wij vragen u rekening te houden met de volgende voorwaarden;

1. Goede bereikbaarheid
De doorgang naar de plek waar u de fauteuil geplaatst wilt hebben moet goed bereikbaar en toegankelijk zijn (geen te smalle deuren, paden, te smalle traphuizen of andere hindernissen).

2. Zorg voor hulp bij trappen en andere obstakels!
Onze medewerker komt alleen! Zorg dus dat hulp aanwezig is!

Let op en voorkom teleurstelling!
Mocht blijken dat de fauteuil niet geplaatst kan worden wegens belemmerende omstandigheden en/of obstakels of ontbrekende noodzakelijke hulp, zullen wij afleveren aan de voordeur of, in het geval van hoogbouw, aan de entree op de begane grond.

Kosten levering

Het bezorgen van onze fauteuils of sta-op-stoelen is afhankelijk van de prijs en afstand en in onze regio doorgaans gratis.
Wij installeren de fauteuil en voeren eventueel naar wens ook het verpakkingsmateriaal voor u af.

Wilt u weten wat de levertijd voor uw relax-fauteuil is of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!