Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Veilig betalen bij Comfort-Fauteuils

Bij Comfort-Fauteuils wordt geen aanbetaling van u gevraagd, maar kunt u veilig betalen bij aflevering van uw fauteuil, verstelbare stoel of sta op stoel. Boter bij de vis!
Daarbij hanteren wij een laagste prijs garantie waardoor u nooit teveel betaalt!

Betalen bij aflevering
Geen aanbetaling nodig
Bestellen zonder account

Betalen bij aflevering van uw fauteuil of verstelbare stoel

Wanneer u uw verstelbare stoel of relaxfauteuil heeft besteld, kunt u deze betalen na aflevering bij u thuis en op de door u gewenste plek (mits deze goed bereikbaar is, lees hier meer over onze leveringsvoorwaarden ). Geen onduidelijkheden of nare verrassingen maar gewoon ‘boter bij de vis’. Bij Comfort-Fauteuils koopt u uw comfortabele, verstelbare fauteuil veilig.

Geen aanbetaling

Als u uw bestelling bij ons plaatst voor een relaxfauteuil of een verstelbare sta-op-stoel vragen wij u geen aanbetaling. Tevens hoeft u geen online account aan te leggen omdat wij begrijpen hoe belangrijk uw privacy is ... wel zo’n veilig gevoel. 

Bij Comfort-Fauteuils.nl heeft u altijd contact met een van onze vriendelijke, deskundige medewerkers die u in persoon, telefonisch of per e-mail te woord staan. Zij zullen u voorzien van een professioneel advies en verdere gegevens of een leverdatum met u afstemmen.

Achteraf betalen en consumentenwet

Sinds 2014 is speciaal voor u als consument de consumentenwet op belangrijke punten aangepast. Mensen zijn nog niet goed op de hoogte van deze aanpassingen en denken vaak dat het nodig is bij aanschaf van, bijvoorbeeld een elektrisch relax-fauteuil, zekerheid bij te moeten kopen in vorm van garantie en service. Dit is echter niet nodig! Consumentenorganisaties wijzen het publiek regelmatig op het nut van de aangepaste wet. Hieruit blijkt het nut van aansluitingen bij een geschillen commissie, zoals het CBW in onze branche, steeds vaker twijfelachtig en daarom overbodig. Sterker nog, er kan eerder sprake zijn van een nadeel daar men de consument beperkt met bepaalde verplichtingen mocht er een geschil ontstaan. Bijvoorbeeld als u een aanbetalingen heeft gedaan bij een aangesloten firma die tussentijds failliet gaat wordt u verplicht om elders en bij een CBW aangesloten partij een nieuwe aankoop doen om uw aanbetaling niet te verliezen.

Aangesloten CBW winkels betalen overigens een hoog bedrag om lid te zijn van deze organisaties. U mag zich dus afvragen of er daadwerkelijk een onafhankelijk en onpartijdig oordeel komt. Daarbij weten wij uit ervaring dat de deskundigheid van de personen die uw geschil zullen gaan beoordelen bij deze branche verenigingen vaak twijfelachtig is en het zeker geen register experts betreffen.

De consumentenwet is aangepast in het voordeel van de consument.
Wij conformeren ons volledig aan de nieuwe consumentenwet van 13 juni 2014 en zullen uw vertrouwen in ons niet beschamen. Ook bij bestellingen via het internet is er een vernieuwde wet verkoop op afstand van toepassing. Deze wet beoogd de consument een nog betere bescherming te geven. Op de site van de rijksoverheid kunt u onder 'consumentenzaken' deze wetgeving inzien. Ook kunt u hiervoor de site www.consuwijzer.nl raadplegen.

Veilig kopen en betalen

Met de huidige wet bent u goed beschermt uw aankopen. Comfort-Fauteuils stelt u graag gerust door zich volledig te conformeren aan deze nieuwe wet. Zo weet u wat uw rechten zijn op het gebied van achteraf betalingen en overige zaken en gelijktijdig kunnen wij u voorzien van een kwaliteitsproduct en een hoge service kunnen bieden. Wij zullen uw vertrouwen in ons niet beschamen.

Bij Comfort-Fauteuils kunt u uw favoriete relaxstoel veilig kopen. Geen vooruitbetaling of aanbetaling maar pas betalen bij aflevering van de door uw gewenste fauteuil, zetel of verstelbare stoel. U kunt contant betalen maar afrekenen via pin of overschrijving behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem voor vragen contact met ons op of bezoek onze showroom in Sittard!