Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Deskundig advies verstelbare stoelen

vakkundig adviesHeeft u vragen over verstelbare stoelen? Bijvoorbeeld over de vele mogelijkheden en materiaalsoorten? Of misschien wilt u weten of de stoel op maat gemaakt kan worden? Bij Comfort-fauteuils kunt u rekenen op een deskundig advies bij het bestellen of bij aankoop van uw relax-fauteuil, verstelbare zetel of sta-op stoel.

Kwaliteit
Professioneel
Service

Vakkundig advies over relaxfauteuils en sta-op stoelen

U bent op zoek naar een relaxzetel maar ziet door de bomen het bos niet meer vanwege de ontelbare mogelijkheden? Onze professionele, vriendelijke medewerkers zullen u bij uw zoektocht naar de juiste fauteuil voorzien van een vakkundig advies.

Samen met u zullen we bekijken welke relaxfauteuil het beste aan uw wensen of eisen voldoet. Of het nu gaat om persoonlijke smaak in kleur en materiaalsoort of om andersoortige wensen, zoals bijvoorbeeld een draaibare sta-op stoel of een relaxfauteuil op maat. 

Comfort Fauteuils biedt een grote collectie verstelbare stoelen met onvoorstelbaar veel mogelijkheden en functionaliteiten die u optimaal laten ontspannen of uw lichaamsklachten laten verminderen.

Professioneel & deskundig advies

Onze deskundige medewerkers zijn vriendelijk en hebben een open oor voor uw wensen of lichaamsklachten. Dit in combinatie met hun expertise op het vakgebied van verstelbare stoelen en de vele mogelijkheden hierin, zullen ervoor zorgen dat u voorzien wordt van een professioneel advies op maat.

Tevens biedt Comfort-Fauteuils een hoge mate van service. Zo leveren wij u stoel op de door u gewenste plek, monteren deze en nemen de verpakkingsmaterialen vanzelfsprekend weer mee terug. (zie voorwaarden snelle levering).

Adviesgesprek

Een adviesgesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend! U kunt op verschillende manieren een advies gesprek aangaan met een van onze experts. Stel uw vraag via onze contactpagina of telefonisch maar uiteraard staan wij u ook graag fysiek te woord in onze winkel in Sittard - Geleen.

In deze showroom vindt u een grote collectie verstelbare stoelen waar u uw favoriete relaxfauteuil of sta-op stoel kunt uitproberen en naar wens kunt samenstellen. Vanwege de ontelbare mogelijkheden zal de kans uitermate groot zijn dat u bij ons slaagt … Zodat uw lichaam de zetel krijgt die het verdient!