Een moderne draai sta op stoel met lift sta op functie in diverse modellen.

Deze moderne elektrisch verstelbare relax draai stoel is uitgevoerd met een sta op lift functie. De stoel komt dan circa 10 tot 15 cm. omhoog wat het uit- of instappen makkelijker maakt. Het draaien van de stoel is ook in die lift stand mogelijk.

De relaxfunctie middels 2 elektrische motoren maken het mogelijk om alle verstelbare standen onafhankelijk en traploos van elkaar te bedienen in iedere gewenste stand. Door de ingebouwde lift functie kan deze stoel dus in alle gemakken voorzien. De bediening is eenvoudig en overzichtelijk. De doorlopende voetbank zit subtiel verborgen onder het zitvlak, ook dit bepaald het esthetisch rank en elegant model. Optioneel kan men ook een accu inbouwen waardoor een constante aansluiting aan het stroomnet niet noodzakelijk is en u de stoel overal kunt positioneren.

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar zoals u kunt zien in de afbeeldinggalerij. Zowel de rugleuning als de armleuningen zijn naar wens verkrijgbaar. De armleuning kan bijvoorbeeld gewoon bekleed in het leder of stof naar keuze of in een houten uitvoering in diverse kleuren wat gecombineerd kan worden met een houten draai voet.

Er zijn tevens verschillende draaivoeten verkrijgbaar. Een zogenaamde Tube voet of een ronde trompet voet zijn standaard. Optioneel zijn er voor een kleine meerprijs ook massief RVS ster of ronde voeten maar ook houten lensvormige ronde voeten voorhanden.

Verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Topswing, een verstelbare hoofdsteun is standaard.

In vele kleuren stof of optioneel, geringe meerprijs, in echt leer verkrijgbaar.

Danisch design van Hjort Knudsen met de laagste prijs voor kwaliteit.

Bekijk hier al onze sta op stoelen op draaivoet.