Staopstoel Feelz:

Tijdloze design draai staopstoel met maatwerk extra’s

In deze tijdloze design draai staopstoel Feelz ontspant u zowel aangenaam als stijlvol.

Ondersteuning die helpt bij gaan zitten en terug opstaan dankzij het inclusief de prijs ingebouwde sta-op systeem, dat vernuftig in deze moderne draaistoel is verwerkt. Als de opstaphulp in werking is, wordt de draaifunctie tijdelijk stilgezet zodat u veilig kunt in- en uitstappen. Dankzij zelfs 3 motoren kunt u daarnaast ook de voetenbank en het rugdeel onafhankelijk verstellen. De armleuningen kantelen mee tijdens ligposities voor extra ondersteuningscomfort van armen en ellebogen. Optioneel kunt u een ingebouwde accu voorzien waardoor geen constante aansluiting op het stroomnet noodzakelijk is.

Een manuele topswing is inclusief de prijs ingebouwd. Wilt u de hoofdsteunverstelling liever ook motorisch bedienen, is dit middels een extra motor mogelijk te maken.

Een kantelfunctie (Herzwaage) behoort tot de gewilde opties om de draaifauteuil mee uit te rusten. Deze kantelpositie is vaak gewenst dankzij de betere doorbloeding van hart en bloedvaten die ontstaat in de kantel-ligpositie.

4 Ergonomie maten zijn inclusief de prijs vrij te kiezen. Daarbij zijn maataanpassingen mogelijk voor een overzichtelijk bedrag.

Een van de mogelijke fraaie draaivoeten maken de sta-opstoel helemaal af.

Deze draai-staoptoel is al te bekleden vanaf allerlei trendy stoffen tot en met optioneel uitgebreide volledig echt leder kwaliteiten of combinatie daarvan.  Modern is de veel gevraagde combi stof/stof of stof/leder.

Is staopstoel Feelz uw favoriete stoel met opstaphulp of gaat uw voorkeur uit naar een andere zetel? Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relax-fauteuil. Voel u vrij deze verstelbare draai-staopstoel zelf te testen in onze showroom Sittard.

Inmiddels uitverkocht.