Sta op stoel Stylish: modern relaxen met luxe uitstraling.

Deense Hjort Knudsen design relaxfauteuil met slim sta-op systeem ingebouwd en voorzien van 4 motoren.

Met de ingebouwde sta-op hulp kunt u deze verstelbare fauteuil tot 10-15 cm hoger in positie brengen, zodat in- en uitstappen gemakkelijker wordt. De stoel kan hierbij blijven draaien.

De voetbank en de rug bedient u traploos onafhankelijk dankzij 2 motoren. Alle relaxfuncties bedient u eenvoudig met de fraaie tiptoetsen. Zo vindt u met gemak uw favoriete zit- of ligpositie. De lift functie is ingebouwd, hiervoor is de 3e motor bedoeld. Ook dit bedient u met tiptoetsen. Met de 4e motor kunt u de hoofdsteun verstellen. Een accu is optioneel ook mogelijk en wordt dan ingebouwd. Handig dat er dan geen kabels in de weg liggen en zo kan deze verstelbare stoel overal gezet worden in de ruimte waar u maar wilt.

Allerlei draaivoeten zijn verkrijgbaar bij deze ontspanningsfauteuils, waarmee u de relaxfauteuil compleet maakt.

Inclusief de scherpe prijs kiest u uit 3 maten: small, medium, large.

Er zijn wel 200 Bekledingsmaterialen mogelijk, waaronder optioneel verschillende leder kwaliteiten, in allerlei kleuren en variaties.

Weg met dat gespannen lijf na alle bezigheden? Dan is deze relax-draaifauteuil met ingebouwde sta-op lift functie een weldaad voor het lichaam en een lust voor het oog.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen het specialisatie gebied van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde.

Profiteer van de scherpe design prijs/kwaliteit en test deze eigentijdse relax-fauteuil zelf. U treft hem in onze showroom Sittard.

Bekijk hier al onze draaibare sta op stoelen.