Veelzijdige luxe comfort maatwerk sta-op draaifauteuil.

Gewild bij jong en jeugdig: deze verstelbare draaifauteuil met sta-op past in vrijwel elk interieur, waarbij het niet echt opvalt, dat deze relaxstoel ook uitgerust is met sta-op.

Sta Op Stoel Industro, standaard al een zeer luxe verstelbare stoel, met ontelbare denkbare wensen uit te breiden en aan te passen.

Zowel de voetbank als het rugdeel verstelt u traploos onafhankelijk, dankzij 2 ingebouwde krachtige motoren.

Een derde motor is ingebouwd om u te helpen bij het in en uit stappen. Als u het sta-op systeem gebruikt, blokkeert de draaifunctie, om veilig op te kunnen staan of terug te gaan zitten.

Dankzij de draaifunctie heeft u de vrije ruimte tot uw beschikking. Uw eigen dingetjes blijven zo altijd direct vlakbij. Zoals uw rollator en uw wandelstok.

De aanwezigheid van de sta-op helpt velen, minder aan anderen te vragen, men gaat ook gemakkelijker weer even naar de badkamer. Je minder afhankelijk voelen en energie over houden voor de leuke dingen hoort voor velen bij de dagelijkse dingetjes die het leven kleur geven.

In deze verstelbare stoel zijn mee bewegende armleuningen ingebouwd. Uw armen blijven daarmee ondersteund in elke relax- of ligstand. U merkt direct het verschil met andere relaxfauteuils die niet met deze motionarmen zijn uitgerust.

Er kan voor het uiterlijk van de stoel gekozen worden uit een breed palet aan mogelijkheden. Aardige stijlaccenten zijn daarmee mogelijk. Verschillende daarvan zijn al te kiezen inclusief de scherpe prijs.

Deze sta-op stoel kan worden uitgevoerd met een brede keur aan voeten.

Wel 200 bekledingsstoffen en leders in hoogwaardige kwaliteiten zijn mogelijk.

De handbediening is geregeld via stijlvolle tiptoetsen, waarbij deze ook links kan worden aangebracht tegen een kleine meerprijs. Een handbediening aan snoer hoort ook bij de mogelijkheden.

4 Maten zijn inclusief de prijs vrij te kiezen. Ook voor kleine mensen en grote mensen. Deze verstelbare fauteuil met lange voetenbank is gewild bij mensen met lange benen.

Tientallen maataanpassingen desgewenst mogelijk voor een overzichtelijk bedrag.

De verstelbare hoofdsteunverstelling is al inclusief bij deze stijlvolle draaistoel ingebouwd. Optioneel kan deze hoofdsteunverstelling ook elektrisch bedienbaar worden gemaakt, waarvoor er dan een 4e motor wordt ingebouwd.

Wilt u thuis uw eigen wellness, dan is deze sta-op stoel optioneel te voorzien van verwarming of massage.

De gedreven mensen achter Releazz hebben als motto hoog in het vaandel staan: ‘seats you with energy’ (laadt u weer op met energie). Dit krachtige merk staat borg voor deze gewilde sta-op stoelen: sta-op draaifauteuils met hoog comfort, verpakt in een stijlvol design, dat op onderdelen nóg persoonlijker is uit te voeren. Comfort-Fauteuils biedt u deze stoelen aan voor de scherpste prijzen.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relax-fauteuil. Hij staat voor u klaar in onze showroom Sittard.

Bekijk hier al onze sta-op-stoelen op een draaivoet.