Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Sta op stoel Dreamzz

  • 3 motoren.
  • Alle standen verstelbaar.
  • Optie accu.
  • Kwaliteit op maat.

Inclusief sta op hulp;
    1890,-

Meer foto's

Dreamzz Dreamzz Dreamzz Dreamzz

Sta Op Stoel Dreamzz: Maatwerk sta-op draaistoel van het A-merk Releazz.

Het merk Releazz staat voor finesse, luxe en comfort. Ze produceren hoogwaardige kwaliteits producten met oog voor detail. Een voorbeeld is deze sta op stoel Dreamz dit is een verstelbare draai-fauteuil, waarbij zitcomfort en ondersteuning op de eerste plaats staan.

Deze verstelbare draaistoel is voorzien van 2 motoren voor het traploos onafhankelijk verstellen van de voetenbank en de rugleuning.

Dankzij het ingebouwde sta-op systeem, die werkt met de 3e motor, wordt u ondersteund bij het gaan zitten en terug opstaan.

Deze moderne verstelbare stoel geeft u daarnaast enorm veel mogelijkheden om aan uw wensen voor ontspanning en comfort optioneel tegemoet te komen.

Of u de bediening via tiptoetsen wilt of met een handbediening aan een snoer, het is allemaal mogelijk. Bediening aan de rechterkant of liever aan de linkerzijde? Kan geregeld worden.

Zelfs in de standaard uitvoering zijn motion armen ingebouwd. Deze armleuningen bewegen met u mee in elke ligstand. U merkt direct het verschil met andere draaistoelen waar dat niet inclusief is ingebouwd. Zo ontspannen uw armen optimaal na uw bezigheden.

Veel draaivoeten zijn mogelijk. Er is er altijd een mogelijk die bij uw wensen en interieur past.

Met oog voor detail is rekening gehouden met uw wensen, zodat u optioneel deze armen op verschillende manieren kunt laten uitvoeren.

4 Ergonomie maten zijn vrij en dus gratis te kiezen: deze draaifauteuils zijn zodoende ook mogelijk voor kleine en lange mensen.

Daarbovenop zijn optioneel tientallen gewenste maataanpassingen voor een overzichtelijke meerprijs mogelijk.

De keuze in bekledingsmaterialen is zeer groot, waar bij optioneel 200 bekledingsmaterialen, inclusief ruim 100 verschillende leders in allerlei kleuren en variaties.

De verstelbare hoofdsteunverstelling is al inclusief bij deze stijlvolle draaistoel ingebouwd.

Heeft u deze topswing liever elektrisch versteld in plaats van manueel, dan wordt dat graag voor u geregeld.

Is wellness voor u belangrijk in uw verstelbare fauteuil? Of ziet u extra verwarming op koude dagen wel zitten? Door 1 van de systemen te laten inbouwen hebt u daar dan dagelijks gemak van.

Verheugt u zich al, dagelijks te kunnen beschikken over deze stijlvolle relaxstoel met sta-op systeem?

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze moderne relaxstoel inclusief sta-op. U vindt deze en andere modellen in onze showroom te Sittard.