Sta Op Stoel Dreamzz: Maatwerk sta-op draaistoel van het A-merk Releazz.

Het merk Releazz staat voor finesse, luxe en comfort. Dit merk produceert hoogwaardige kwaliteitsproducten met oog voor detail. Zoals bijvoorbeeld deze sta op stoel Dreamzz. Dit is een verstelbare draai-fauteuil met al inclusief de sta-op, waarbij zitcomfort en ondersteuning op de eerst plaats staan.

Deze verstelbare draaistoel is voorzien van 2 motoren voor het traploos onafhankelijk verstellen van de voetenbank en de rugleuning.

Dankzij het ingebouwde sta-op systeem, die werkt met de 3e motor, wordt u ondersteund bij het gaan zitten en terug opstaan.

Deze moderne verstelbare stoel geeft u daarnaast enorm veel opties, om aan uw wensen voor ontspanning en comfort tegemoet te komen.

Of u de bediening via tiptoetsen wilt of met een handbediening aan een snoer, het is allemaal mogelijk. Bediening aan de rechterkant of liever aan de linkerzijde? Kan geregeld worden.

Zelfs in de standaard uitvoering zijn motion armen ingebouwd. Deze armleuningen bewegen met u mee in elke ligstand. U merkt direct het verschil met andere draaistoelen waar motion armen niet zijn ingebouwd. Zo ontspannen uw armen optimaal na uw bezigheden.

Veel draaivoeten zijn mogelijk. Er is er altijd een draaivoet, die bij uw wensen en interieur past.

Met oog voor detail is rekening gehouden met uw wensen, zodat u optioneel deze armleuningen op verschillende manieren kunt laten bekleden uitvoeren, daaronder opties binnen de toch al scherpe prijzen.

4 Ergonomie maten zijn vrij en dus gratis te kiezen: deze draaifauteuils bieden ook maten voor kleine en voor lange mensen.

Daarbovenop zijn optioneel tientallen gewenste maataanpassingen voor een overzichtelijke meerprijs mogelijk.

De keuze in bekledingsmaterialen is zeer groot, waar bij optioneel 200 bekledingsmaterialen, inclusief ruim 100 verschillende leders in allerlei kleuren en variaties.

De verstelbare hoofdsteunverstelling is al inclusief bij deze stijlvolle draaistoel ingebouwd.

Heeft u deze topswing liever elektrisch traploos versteld in plaats van manueel, dan kan optioneel de extra motor daarvoor optioneel worden ingebouwd.

Is wellness voor u belangrijk in uw verstelbare fauteuil? Of ziet u extra verwarming op koude dagen wel zitten? Door 1 van de systemen te laten inbouwen heeft u dat comfort altijd bij de hand.

Als u het kunt dromen, is het ook uitvoerbaar: sta-op draaifauteuil Dreamzz heeft u dit en nog veel meer te bieden. Deze draaistoel met sta-op kan voor de scherpste prijzen al bij u thuis dagelijks dit gedroomde comfort bieden .

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze moderne relaxstoel inclusief sta-op. U vindt deze en andere modellen in onze showroom te Sittard.

Kijk hier voor al onze staopstoelen op een draaivoet.