Design draaifauteuil Stylish: modern relaxen met luxe uitstraling

Deense design relaxfauteuil met veel mogelijkheden om hem persoonlijk te maken voor uw interieur. Wat het ook wordt: hij voegt altijd een design accent toe aan uw interieur.

Alle relaxfuncties zijn bij deze onafhankelijk verstelbare draaizetel middels een gasveer manueel te bedienen. Daarmee verstelt u snel de voetbank en zet u de rug in uw favoriete ligstand.

Extra ondersteuning voor uw hoofd en nek dankzij de handmatig bedienbare topswing. Deze is zelfs in hoogte verstelbaar en verfraait slim ingebouwd en zonder meerprijs, deze relaxzetel.

De voetenbank is subtiel weggewerkt in de zitstand-positie. Een gewilde relaxstoel dankzij de luchtige moderne uitstraling in combinatie met het aangename comfort.

Met deze verstelbare fauteuil op een draaivoet, heeft u de volledige ruimte tot uw beschikking.

Brede mogelijkheden in voet-onderstellen.

Elektrische bediening met 3 ingebouwde motoren is optioneel ook mogelijk. Met de fraaie tiptoetsen glijdt de relaxfauteuil soepel in de gewenste lighouding.

Inclusief 3 Ergonomie maten zonder meerprijs om uit te kiezen.

Ruim 200 stofbekledingen, waaronder optioneel verschillende leders, in allerlei kleuren.

Wilt u voortaan altijd zo lekker bijkomen van de dag? Profiteer van de scherpe design Prijs/kwaliteit. Test deze eigentijdse relax-fauteuil van Hjort Knudsen zelf. Hij staat voor u klaar in onze showroom Sittard.