Luxe comfort maatwerk relax-fauteuil met ontelbare mogelijkheden.

Relaxstoel Industro, standaard al een zeer luxe draaistoel, tevens met alle denkbare opties uitvoerbaar, waaronder wellness functies.

Zowel de voetbank als het rugdeel verstelt u traploos onafhankelijk, dankzij 2 ingebouwde krachtige motoren.

Zelfs in de standaard uitvoering zijn mee bewegende armleuningen ingebouwd. Uw armen blijven zodoende bij u in elke relax- of ligstand. U merkt direct het verschil met andere draaistoelen die dit niet standaard kunnen.

Deze motion-armen zijn op verschillende te bekleden of uit te voeren. Deze armleuningen geven uw draaistoel daarmee een heel eigen gezicht.

Met het oog op combinatie van design en uw interieur, kan de rug met een ander stikpatroon worden uitgevoerd.

Veel draaivoeten binnen het palet van mogelijkheden: er is er altijd een, die bij uw perfecte plaatje past.

De handbediening is geregeld via stijlvolle tiptoetsen, waarbij deze ook links kan worden aangebracht tegen een kleine meerprijs.

Verschillende maten zijn inclusief de prijs vrij te kiezen. Ook voor kleine mensen en grote mensen. Dit model draaistoel is ook erg gewild bij mensen met lange benen. Verder zijn tientallen maataanpassingen mogelijk voor een overzichtelijk bedrag.

De verstelbare hoofdsteunverstelling is al inclusief bij deze stijlvolle draaistoel ingebouwd. Optioneel kan er een extra motor worden toegevoegd, als u deze topswing liever elektrisch bedient.

Wilt u thuis uw eigen wellness, dan is de stoel optioneel te voorzien van verwarming of massage.

Het comfort van de HerzWaage is een van de veel gekozen opties. Daarbij wordt een derde motor ingebouwd, dat u het extra comfort biedt van de zeer aangename kantelpositie, waarbij uw voeten en hart op gelijke hoogte liggen tijdens het relaxen.

Hiermee geniet u ontspannen, terwijl de doorbloeding van uw hart en vaten verbetert, waarbij tegelijk druk verlicht op ruggenwervels. Zo herstelt u op een wel zeer aangename manier.

Een accu inbouwen hoort ook bij de uitgebreide mogelijkheden.

Dankzij het basismotto van Releazz ‘seats you with energy’ ( laadt u weer op met energie) , is de uitkomst precies wat u wilt: relaxstoelen, met het gewenste comfort uitgevoerd, verpakt in een stijlvol design. Comfort-Fauteuils biedt u deze stoelen aan voor de scherpste prijzen.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relax-fauteuil en test hem zelf in onze showroom Sittard.

Bekijk hier al onze Releazz modellen.