Relaxfauteuil Feelz:

Tijdloze draaistoel voor comfort maatwerk design

In deze tijdloze relaxfauteuil Feelz ontspant u zowel aangenaam als stijlvol. Een eigentijdse draaistoel met een uitgebreid palet gewilde extra’s. Deze draaistoel kunt u altijd onafhankelijk verstellen. De relaxstoel is standaard elektrisch uitgerust met 2 motoren waarmee u traploos de voetenbank en rugleuning naar wens verstelt. De armen kantelen met u mee voor extra comfortabel liggen. Een accu inbouwen behoort tot de opties.

4 Ergonomie maten zijn inclusief de prijs vrij te kiezen. Daarnaast zijn allerlei maataanpassingen mogelijk voor een overzichtelijk bedrag.

De verstelbare hoofdsteunverstelling is manueel al inclusief bij deze stijlvolle draaistoel ingebouwd. Optioneel is deze topswing ook met een extra motor traploos bedienbaar.

Allerlei draaivoeten zijn mogelijk.

Een eigen wellness-draaistoel creëert u door een van de 4 optionele systemen in te laten bouwen.

Ook het comfort van de HerzWaage is als optie toe te voegen. Er wordt dan een extra motor ingebouwd waarmee u in een hartbalanspositie met voeten en hart op vergelijkbare hoogte bijdragen aan een gunstige doorbloeding van hart en vaten tijdens het relaxen. Zo herstelt u op een wel zeer aangename manier.

Deze draaistoel is al te bekleden vanaf allerlei trendy stoffen tot en met optioneel uitgebreide volledig echt leder kwaliteiten. Duo color effect met een combi van stof/stof of stof/leder is optioneel op verschillende manieren samen te stellen.

Is draaizetel Feelz de favoriet van uw dromen? Of wellicht valt u op een van de andere gewilde draaistoelen binnen de ruime collectie.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relax-fauteuil. Voel u vrij deze verstelbare draaistoel zelf te testen in onze showroom Sittard.