Maatwerk sta op stoel in variabele modellen.

Deze op maat gemaakte Varia stoel is helemaal naar uw persoonlijke wens of passend bij uw bestaand meubilair te stylen. Middels verschillende armleuningen, rugleuningen, stiknaden en type zittingen zijn er diverse modellen leverbaar. Dit variabele model en ergonomisch maatwerk, voor een ultiem zitcomfort, kunnen wij u aanbieden voor onze vaste prijs.

Een bijhorende bank of relaxstoel zonder sta op hulp, eventueel op een draaivoet, is ook mogelijk. Ook het bankstel of een stoel wordt in de gewenste maat en eventueel voorzien van een relaxfunctie geleverd. Een stijlvolle ergonomische zithoek die voorziet in al het gewenste comfort is met dit Varia model realiseerbaar.

Deze moderne stoelen zijn van een degelijk Nederlands fabricaat en bieden al het noodzakelijke comfort aangevuld met uw eventuele specifieke wensen.

De sta op stoel is uitgevoerd met 2 sterke motoren van Duits fabricaat waarbij alles afzonderlijk van elkaar en traploos te verstellen is. Deze 3 motorige bediening betreft een onafhankelijke verstelling van de voetbank, de rugleuning en de sta op hulp middels een afstandbediening.Optioneel is een handig ingebouwde tiptoetsbediening mogelijk waardoor men zich constant aan de armleuningen kan blijven vast houden tijdens het opstaan.

Deze stoel kan ook met een manuele en onafhankelijke relaxfunctie geleverd worden.

Topswing, standaard altijd voorzien van een verstelbaar hoofdsteun.

Echt leren bekleding of gestoffeerd in een trendy stof in vele kleuren.

Diverse accessoires zijn tevens mogelijk zoals:
- accu (geen kabels)
- tempur zit kussen (decubitus)
- zwenk wieltjes
- lendepomp
- draaiplateau (als relaxfauteuil)

Technische details;
Constructie = zit: nosag vering, rug: singels.
Comfort = zit: SG40, rug: SG30.
Romp = metaal, beuken en MDF.