Sta op stoel op draaivoet uit de ES collectie van Hukla.

Deze fraaie sta op stoelen uit de ES (ergo smart) collectie van Hukla zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Er zijn naar wens verschillende armleuningen en rugleuningen verkrijgbaar. Deze metalen armleuningen zijn in zwart maar ook in metaal kleur leverbaar. Ook heeft u de keuze uit een aantal draaivoeten. Alleen de massieve RVS stervoeten zijn optioneel. Oftewel het model is vrij aan te passen naar uw smaak.

Er zijn 3 maten vrij naar keuze beschikbaar voor een ergonomisch goed en passend zitcomfort.

3 motoren inclusief sta op hulp (afbeelding in gallerij ontbreekt) waarmee de relaxfuncties altijd onafhankelijk en traploos te verstellen is in iedere gewenste stand en de fauteuil omhoog gezet kan worden. De bediening kan middels de fraaie afstandbediening die magnetisch aan de armleuning bevestigd kan worden. Optioneel kan er zelfs een ingebouwde accu worden voorzien waardoor kabels geen hinder hoeven te geven.

Standaard is er altijd een manueel verstelbare hoofdsteun voorzien, optioneel kan er ook een 4e motor worden voorzien waarbij ook de hoofdsteun elektrisch verstelbaar is.

Oftewel voor design, comfort en kwaliteit kiest u voor deze sta op stoel Swing uit Duitsland.

Bekijk hier al onze sta op stoelen op draaivoet.