Unieke sta op stoel met relaxfunctie van Hukla, kwaliteit uit Duitsland.

Een fraaie, zeer comfortabele stoel mede door de comfortabele polstering en het HsL koudschuim bied deze stoel een ultiem zitcomfort. Overigens is de fauteuil standaard altijd uitgerust met een topswing (hoofdsteun verstelling) en de kantelfunctie (Herz-Waage) voor een optimale ontspanning tijdens het zitten.

Volledig elektrisch verstelbare relaxfunctie inclusief sta op hulp. Door het unieke systeem, waarbij het mechaniek voor het sta op systeem verdwijnt in de armleuningen en daardoor onzichtbaar wordt, is deze ranke moderne vormgeving met doorlopende voetbank mogelijk. Dit heeft u al voor 1390,-. Naar wens kunnen er ook 2 of 3 motoren worden voorzien voor een volledige onafhankelijke verstelling of een elektrische hoofdsteunverstelling. Ook een ingebouwde accu is mogelijk waardoor u geen kabels op de vloer heeft liggen.

Deze sta op stoel kan in verschillende maten worden geleverd voor een ergonomisch zitcomfort. Het is zelfs mogelijk om een extra brede en aangepaste uitvoering te leveren voor corpulente personen tot een gewicht van circa 200 kilo.

Ook een passend bankstel om een complete zitopstelling te realiseren is mogelijk.

Voor kwaliteit, comfort en luxe kiest u voor deze Rimini sta op stoel van het bekende merk Hukla uit Duitsland.