Draai sta op stoel Limburg met relaxfunctie voor de laagste prijs.

Deze draai sta op stoel Limburg is voorzien van een onafhankelijk verstelbare relaxfunctie middels 2 motoren en sta op hulp. De relax verstelling kan daarom traploos in iedere gewenste stand worden versteld en middels de op sta hulp komt de stoel omhoog wat het in en uitstappen eenvoudig mogelijk maakt. Als de stoel omhoog staat wordt de draai mogelijkheid automatisch geblokkeerd. Er is tevens een topswing voorzien waarmee de hoofdsteun manueel versteld kan worden. Oftewel deze fauteuil is dus van alle gemakken voorzien en verkrijgbaar voor de laagste prijs.

Technische details:
Metalen draagframe en mechanisme, CE gekwalificeerde motor, nosagvering in het zitvlak, rugleuning voorzien van singels. Door het polyetherschuim met dacron afdekking hierop voorziet deze stoel in het gewenste comfort en duurzaamheid.

Ergonomisch geschikt voor een persoon met een lengte van circa 1.65 tot 1.75 meter en een laag gewicht.

Gestofeerd in een fraai microvezel stof in de kleuren taupe, bruin, grijs en antraciet. Deze fauteuil is alleen met de houten ronde draairing voet verkrijgbaar, zie afbeeldingen.
Optioneel in echt leder in de kleuren zwart, camel, rood, grijs, slate (donker grijs) en cloud. Deze fauteuil is alleen met een 4 teens metalen ster voet verkrijgbaar.

Doorgaans uit voorraad verkrijgbaar.