Een XL sta op stoel Grand of normaal Petit.

Een hoge kwaliteit sta op stoel voorzien van alle mogelijke en denkbare relaxfunctie in de normale Petit of de xl uitvoering Grand (voor zwaardere personen).

Deze fauteuils zijn standaard uitgevoerd met 4 motoren en voorzien van alle denkbare verstelbare relaxfuncties en sta op hulp.
Er is tevens een kantelfunctie, zogenaamd herz-waage, voorzien wat het ultieme comfort compleet maakt en waarbij de benen hoger dan horizontaal kunnen.
De basis bediening is middels een afstandbediening aan kabel.
Middels apparte ingebouwde tuimelschakelaars kan men de lendensteun bedienen en is er een topswing (hoofdsteun verstelling) voorhanden.
Een usb aansluiting is ook aanwezig om uw laptop, tablet of telefoon op te laden.

Optioneel is de XL Grand verkrijgbaar voor de zwaardere en wat grotere personen tot circa 170 kilo met een meerprijs van 300,-.
De ergonomische zitmaten van deze Grand sta op stoel zijn dan 52 cm. hoog, 56 cm. diep en 60 cm. breed.

De Petit sta op stoel voor 1890,- is geschikt voor personen met een gemiddelde tot iets kleinere lengte en heeft de maten 50 cm. hoog, 48-50 cm diep en 50 cm. breed.
Maar ook de Petit kan zwaardere personen tot circa 150 kilo gemakkelijk dragen in verband met de robuste constructie en sterke motoren.

Bijde fauteuils zijn doorgaans snel uit voorraad verkrijgbaar in een dikke echt leder kwaliteit en in de kleuren beige, bruin, taupe, grijs en zwart.

Neem contact met ons op of bezoek ons om deze fauteuil te proberen.