Ergorelax stoel van Hukla op een draaivoet.

Luxe stoel met relax functie en sta op hulp op een draaivoet. Er zijn 3 verschillende zitmaten verkrijgbaar en kunt u kiezen voor een zacht, medium of hard zit comfort. Deze fauteuil biedt in alle opzichten een ultiem ergonomisch zitcomfort.

De elektrisch verstelbare relaxfunctie met sta op hulp is volledig onafhankelijke en traploos te verstellen. Optioneel kan ook een 4e motor worden voorzien voor een elektrische hoofdsteun verstelling. Standaard zijn er tenminste 3 motoren voorzien waardoor men afgezien van de verstellingen ook de mogelijkheid van het draaien kan bedienen. Dit draagt bij aan de veiligheid tijdens het plaats nemen of op staan. Zouden kabels over de vloer niet gewenst zijn bij de elektrische uitvoering dan kan een accu voorzien worden. Deze fauteuil kan overigens ook met een manueel verstelbare relaxfunctie worden geleverd.

Standaard is de fauteuil altijd voorzien van een topswing wat het nodige comfort biedt tijdens het lezen of TV kijken.

Vele kleuren trendy weef stof of optioneel in volledig echt leder van hoge kwaliteit.

Voor kwaliteit en comfort uit Duitsland met de laagste prijs kiest u voor deze luxe fauteuil van Hukla. Dit model ER04 maakt deel uit van de Ergo Relax serie. Er zijn dus eventueel ook andere uitvoeringen verkrijgbaar. 

Bekijk hier meer sta op stoelen op een draaivoet.