Luxe kwaliteit relaxstoel inclusief opstaphulp uit Duitsland, van alle gemakken voorzien.

Deze nieuwe verstelbare sta-op fauteuils hebben hun oorsprong bij het A-merk Hukla, dat deze verstelbare stoelen heeft ontworpen, waar naast de ergonomie, allereerst zitcomfort en ondersteuning voorop stonden.

Sta op stoel Ergo Comfort heeft ook een elektrisch traploos verstelbare relaxfunctie in alle gewenste standen. Hiervoor hebt u een handbediening aan een snoer, die optioneel ook aan de andere zijde kan worden aangebracht.

Voor het slimme sta-op systeem is een extra motor inclusief ingebouwd. Als u wilt opstaan uit deze relaxstoel, wordt u op heel gebruiksvriendelijke wijze omhoog gebracht als hulp bij het opstaan en weer terug zitten.

Inclusief de scherpe prijs is de royale topswing, die u in verschillende standen kunt zetten, zowel bij het zitten als tijdens een ligpositie. Optioneel is de rug ook nog eens te verlengen met 7 cm.

Wilt u deze hoofdsteunverstelling graag elektrisch bedienen, dan wordt er optioneel een extra motor ingebouwd, zodat u deze topswing gemakkelijk traploos kunt verstellen.

5 Maten inclusief de scherpe prijs vrij te kiezen, bij enkele modellen is een langere voetenbank optioneel uitvoerbaar.

Deze opstap verstelbare stoelen zijn ook leverbaar voor de zwaardere gewichtsklasse tot 200 kg.

Maar liefst 200 Bekledingsmaterialen mogelijk, waaronder optioneel verschillende leders, in een royale hoeveelheid kleuren en variaties.

Een accu inbouwen hoort tot de mogelijkheden.

Een bank in een passende stijl is eveneens mogelijk.

Verwarming in de opstapfauteuil is optioneel mogelijk, wat tijdens het relaxen een heerlijke warmte geeft. Dit kan van pas komen, als extra warmte voor uw gezondheid gewenst is, of gewoon als u dit wenselijk vindt tijdens de koudere maanden.

Benieuwd geworden, naar deze veelzijdige sta op stoel? Overtuig uzelf in onze showroom van de aantrekkelijke prijs/kwaliteit van deze opstap relaxstoelen en profiteer van de voordelen. Het deskundige team van Comfort Fauteuils is helemaal thuis binnen het specialisme van verstelbare opstap stoelen en staat u graag terzijde bij al uw vragen en wensen.

U bent van harte welkom in onze showroom te Sittard, waar sta op stoel Ergo Comfort en vele andere opstap Comfort stoelen voor u klaar staan om te testen.