Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

50 modellen direct leverbaar korting tot 50%

Sta op stoel Eden

  • Alle verstelmogelijkheden.
  • Hoge kwaliteit.
  • Diverse modellen.
  • Snel leverbaar.

Inclusief sta op hulp;
1790,-    1290,-

Meer foto's

Grand Oorfauteuil Sta Op Stoel Eden Relaxfunctie Petite Sta Op Stoel Eden Stoel Eden Met Sta Op Functie

Sta op stoel met relaxfunctie van hoge kwaliteit voor de laagste prijs.

Een fraaie stoel met sta op hulp en verstelbare relaxfuncties met de laagste prijs voor kwaliteit. De relax verstelling is d.m.v. 2 motoren traploos en onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Om gemakkelijk op te staan kan de stoel omhoog worden gezet tot de gewenste hoogte.
De Grand en de Petit betreffen respectievelijk een large en small model waaruit u vrij kunt kiezen voor een goed passend ergonomisch zitcomfort.

Optioneel kan de Grand worden uitgevoerd met 4 motoren. Dit is mogelijk voor € 400,-. Dan is er een elektrische hoofdsteun verstelling en een elektrische lendenpomp voorzien. Ook hebben deze uitvoeringen het kantel systeem (herz-waage). Door dit kantelsysteem kan de voetbank hoger dan horizontaal worden versteld waardoor ophoping van vocht in de benen kan afnemen en wat de bloeddoorstroming kan bevorderen. De De Eden en de Oorfauteuil zijn standaard alleen in de uitvoering met 4 motoren verkrijgbaar.

Deze stoelen zijn voorzien van de beste kwalteit motoren, mechaniek en leder waardoor een hoog verwachtingspatroon geboden kan worden.

Uit voorraad doorgaans snel leverbaar in diverse kleuren echt leder met een dikke kwaliteit.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor de actuele voorraad en levertijd.