Diverse modellen draaibare sta op stoelen.

Stoel met draaiplateau voorzien van elektrische relaxfunctie en sta op hulp. Deze draaibare sta op stoelen voorzien dus in alle gemakken. Er zijn diverse modellen te creëren middels verschillende armleuningen en rugleuningen voor een moderne of meer klassieke uitstraling naar wens.

De relaxfunctie is voorzien van 3 motoren waardoor onafhankelijk en traploos verstelbaar in iedere gewenste stand. Tijdens de op sta hulp functie wordt de draaifunctie geblokkeerd om veilig op te staan of plaats te nemen. Oftewel standaard is deze stoel van alle gemakken voorzien.

Standaard zijn deze stoelen allemaal voorzien van een topswing. Een verstelbare hoofdsteun die voor het nodige comfort voorziet tijdens het lezen of kijken naar de tv. Optioneel kan er een 4e motor worden voorzien waarmee ook deze hoofdsteunverstelling gemakkelijk versteld kan worden middels de bediening.

Groot of klein, deze stoel wordt op maat geleverd passend bij uw postuur voor een ergonomisch zitcomfort zonder meerprijs.

Echt leer met kwaliteits keurmerken en in vele kleuren optioneel verkrijgbaar maar ook diverse trendy weefstoffen.

Keuze in diverse draaivoeten.
RVS (roestvrijstaal) ronde lens vormige plateau, een 5 teens ster voet in metaal of zwart of een houten draaivoet in diverse kleuren.

Voor een fraaie sta op stoel die draaibaar is en van een degelijke kwaliteit kiest u voor Hukla, een Duits A-merk. Dit model betreft de A1 uit de Canyon line serie.

Bekijk hier al onze onze draaibare sta op stoelen.