Design sta op stoel naar wens met alle verstelbare relaxfuncties.

Volledig elektrisch verstelbaar relax systeem wat traploos in iedere gewenste stand te verstellen is door middel van drie motoren. Deze verstelling is volledig traploos en onafhankelijk, oftewel het beendeel, het rugdeel en de sta-op hulp zijn apart te bedienen. De verstelbare relax functie is tevens kantelbaar (herz-waage), waardoor de benen extra hoog komen te liggen voor een ultiem zit comfort en ophoping van vocht af kan nemen.

Een 4e motor voor een elektrische verstelling van de hoofdsteun is tevens mogelijk. Standaard is de fauteuil altijd voorzien van een manueel verstelbaar zogenaamde topswing.

De armleuningen scharnieren en kantelen mee naar de gewenste instelling waardoor de armen altijd en in iedere positie ondersteund worden. Standaard zijn er rechthoekige gepolsterde armleuningen voorzien. Optioneel kan men ook kiezen voor houten armleuningen in diverse kleuren, eventueel gecombineerd met een houten draaivoet in dezelfde kleur, of metalen RVS armleuningen. Deze houten of metalen armleuningen zijn natuurlijk aan de bovenkant voor een gedeelte gepolsterd en bekleed met het stof of leer van uw keuze.

Kwaliteit van Hukla, een gerenommeerd A-merk uit Duitsland met 2 tot 10 jaar garantie en servicedienst aan huis. Dit model betreft de CA52 of CA54 uit de Cosy Art serie.

In vele kleuren stof of optioneel voor geringe meerprijs volledig echt kwaliteit leder.

Technische specificatie:
Metalen buizenframe constructie.
Zitvlak = nosagvering, rug = singels vering.
Vulling = HsL vormkoudschuim met 10 jaar garantie.

Bekijk hier meer design sta op stoelen op een draaivoet.