Draai sta op stoel Cosyrelax van Hukla.

Luxe en comfortabele stoel voorzien van een draai voet en sta op hulp, kwaliteit uit Duitland. Dit betreft het model CR06, oftewel de Cosy Relax 06 van Hukla.

Door de volledig onafhankelijke en traplose elektrische verstelling middels 3 motoren is het mogelijk om iedere gewenste stand in te stellen om een voor u ultiem zit comfort te bereiken. De ingebouwde sta op hulp voorziet in al het overige gemak. Het draaien van de fauteuil wordt tijdens het bedienen van de sta op hulp uit veiligheidsoverwegingen automatisch vast gezet.

Inclusief Herz-Waage position functie, kantel positie waarbij de belasting van de rug drastisch af neemt.

De armleuningen kunnen scharnieren en kantelen mee naar achteren waardoor de armen altijd ondersteund zijn. Optioneel zijn er ook metalen of houten armleuningen verkrijgbaar, zie afbeeldingen in gallery.

Standaard is de fauteuil altijd voorzien van een 'Topswing' (manueel verstelbare hoofdsteun) voor extra comfort tijdens het lezen of het kijken naar de televisie. Optioneel is het ook mogelijk om een elektrische hoofdsteunverstelling te voorzien.

Verkrijgbaar in de maten small, medium en large waarbij de totale liglengte toeneemt tot maarliefst 186 cm.

Keuze uit diverse draai voeten zoals een RVS plateau, aluminium ster voet of een houten ronde schijf in verschillende kleuren.

Aan het uitterlijk van de fauteuil is niet te zien dat het een relax of sta-op fauteuil betreft.

Technische gegevens:
Comfort - HsL vormkoudschuim met 10 jaar garantie.
Constructie - metalen frame met nosag vering.

Voor kwaliteit en comfort kiest u voor deze draai sta op fauteuil van Hukla uit Duitsland.

Bekijk hier al onze draai sta op stoelen.