De Cosy Art sta op draaistoel biedt design & comfort inéén.

Dat comfort en design prima samengaan bewijst deze comfortabele, volledig elektrisch verstelbare draai-relaxstoel. Relaxed bedient u alle verstellingen volledig traploos. Dat betekent dat zowel de voetenbank, de rug als het sta-op systeem apart zijn te bedienen. Zelfs de ultiem ontspannende Herz-Waage ligstand is standaard al ingebouwd binnen deze classy draaifauteuil. De fraai vormgegeven armleuningen ondersteunen u in elke ligstand dankzij de meebewegende armleuningen. Bijzonder fraai en comfortabel is de speciaal anatomisch gevormde rugleuning. Dankzij het speciale cosy relax systeem biedt de langere voetenbank als gebruikelijk extra ligcomfort voor mensen met lange benen.

Optioneel zijn diverse extra’s mogelijk, zoals de verstelbare hoofdsteun die standaard altijd is ingebouwd, te voorzien van een elektrische verstelling.

Voor de bediening is er vrije keuze uit tiptoetsen of een handbediening aan snoer.

3 ergonomie maten waar u vrij uit kunt kiezen om te genieten in uw favoriete relaxpositie.

Met het A merk Hukla kiest u voor een gerenommeerde merknaam uit Duitsland wat u tot 10 jaar garantie geeft op gepatenteerd gegoten vormkoudschuim waarmee uw relaxstoel wordt uitgerust. Hierbij kiest u vrij uit 3 hard- of zachtheden. Als bekleding zijn er vele stoffen met allerlei trendy kleuren en optioneel eveneens een ruime variatie in bijzondere stofbekledingen en uitgebreide variatie leders in de ruime collectie aanwezig.

Het team van Comfort-Fauteuils is volledig thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u terzijde bij al uw vragen met deskundig advies. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relaxfauteuil. U bent van harte welkom in onze showroom waar deze en vele andere modellen klaar staan om te testen.

Bekijk hier meer design sta op fauteuils op een draaivoet.