Op maat gemaakte sta op stoel inclusief relaxfunctie.

Deze classic stoel met relaxfunctie wordt op maat gemaakt waarbij u de keuze heeft uit 3 model varianten. Ook kan er een passende 2 of 3 zits bank geleverd worden om een complete zitgelegenheid te creëren.

De relaxfunctie kan onafhankelijk naar wens versteld worden. De verstelling van de voetbank en de rugleuning werken onafhankelijk van elkaar. Door de 2 elektrische motoren is een volledige traploze verstelling in iedere gewenste stand mogelijk. Dit allemaal natuurlijk inclusief de sta op hulp functie. Bij deze elektrische uitvoering is het mogelijk om een accu in te bouwen, tiptoetsbediening in de armleuningen of een echte afstandsbediening zonder kabel te voorzien. Deze stoel kan al voor € 890,- ook met een manuele relax functie geleverd worden.

Een verstelbare hoofdsteun is standaard voorzien.

Er zijn diverse optionele voorzieningen mogelijk zoals zwenkwieltjes met rem, een lendepomp voor extra steun in de rug of een traagschuim in de zitting voor een zacht comfort.

Leverbaar in diverse kleuren bonded leather, eventueel ook in een trendy weefstof of volledig echt leder.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte sta op stoel van kwaliteit die voorziet in al het gewenste comfort voor de laagste prijs dan bezoek ons en overtuig uzelf.