Sta op stoel Bobby uit voorraad verkrijgbaar

Deze comfortabele elektrisch verstelbare fauteuil biedt u inclusief de scherpste prijs zowel onafhankelijk verstelbare comfort relaxfuncties, als het sta-op hulp systeem.

Deze verstelbare stoel is verkrijgbaar in leer, waarbij u inclusief de prijs kunt kiezen binnen vier praktische kleuren te weten bruin, zwart, grijs en licht grijs.

Met de ingebouwde sta op hulp van deze comfortstoel Bobby stapt u wanneer u maar wilt, gemakkelijker in en uit uw relaxzetel. Even opstaan om op tijd de badkamer te bereiken belemmert u niet langer. Ook is een lekker hapje gemakkelijker uit de keuken gehaald.

Alle relaxfuncties bedient u onafhankelijk inclusief de sta-op, dankzij maar liefst twee ingebouwde motoren. Dankzij dit extra comfort bepaalt u zelf of u in een meer relaxte ligstand wilt wegdromen, of dat u lekker met de benen hoog uw favoriete programma kijkt.

Praktische handbediening aan snoer, waarmee u zowel alle relaxfuncties als de sta-op zelf bedient.

Optioneel met een prijs van 100,- is deze fauteuil verkrijgbaar met een elektrisch verstelbare ingebouwde lendesteun.

Comfort-Fauteuils is gespecialiseerd in verstelbare fauteuils met relaxfuncties, wellness en sta-op mogelijkheden. Voor u de garantie, dat wij volledig met u meedenken in prijs/kwaliteit, als een sta-op stoel bieden met de laagste prijs voor kwaliteit.

Profiteer direct van de voordelen, u bent van harte welkom om deze Sta op stoel Bobby te passen in onze showroom te Sittard.