Sta op stoel Bobby uit voorraad verkrijgbaar

Deze comfortabele elektrisch verstelbare fauteuil biedt u inclusief de scherpste prijs zowel onafhankelijk verstelbare comfort relaxfuncties, als het sta-op hulp systeem.

Deze verstelbare stoel is verkrijgbaar in leer, waarbij u inclusief de prijs kunt kiezen binnen vier praktische kleuren te weten bruin, zwart, grijs en licht grijs.

Met de ingebouwde sta op hulp van deze comfortstoel Bobby stapt u wanneer u maar wilt, gemakkelijker in en uit uw relaxzetel. Even opstaan om op tijd de badkamer te bereiken belemmert u niet langer. Ook is een lekker hapje gemakkelijker uit de keuken gehaald. Alle relaxfuncties bedient u onafhankelijk inclusief de sta-op, dankzij maar liefst twee ingebouwde motoren. Dankzij dit extra comfort bepaalt u zelf of u in een meer relaxte ligstand wilt wegdromen, of dat u lekker met de benen hoog uw favoriete programma kijkt. Praktische handbediening aan snoer, waarmee u zowel alle relaxfuncties als de sta-op zelf bedient. Bij de verstelling van de relaxfunctie ontstaat zelfs een inclinatie waarbij de voetbank hoger dan horizontaal komt waardoor een ultiem relax zitcomfort ontstaat. 

Deze fauteuil is ook verkrijgbaar met 3 motoren voor een elektrisch verstelbare ingebouwde lendesteun.

De dikke polstering in de rugleuning en op de armleuningen dragen bij aan een zacht pretig comfort waarbij druk op huid en spierweefsel sterk verminderd. Het zitvlak is voorzien van nosag-vering wat een comfortabel maar duurzaam gemak biedt.

Deze fauteuil is geschikt voor personen met een lengte van circa 1.70 meter en gewicht tot circa 120 kilo in verband met de zware constructie van het mechaniek.

Bezorgen is mogelijk, afhankelijk van uw woonplaats zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

Voor u de garantie, dat wij volledig met u meedenken in prijs/kwaliteit, als een sta-op stoel bieden met de laagste prijs voor kwaliteit. Profiteer direct van de voordelen, u bent van harte welkom om deze Sta op stoel Bobby te passen in onze showroom te Sittard.