Sta op fauteuil op maat gemaakt.

Een klassieke fauteuil met een relax functie en sta op hulp die volledig op maat wordt gemaakt. Het model kan naar wens worden gekozen door middel van 3 verschillende rugleuningen en een keuze uit een voetbank die de onderkant af sluit of een doorlopende voetbank die subtiel verborgen zit onder het zitvlak waardoor de fauteuil aan de onderkant open is.

Deze fauteuil is standaard in alle standen onafhankelijk verstelbaar. Ook is er een topswing (hoofdsteun verstelling) voorzien. De elektrische verstelling met 2 motoren en sta op hulp is traploos te verstellen in iedere gewenste stand. De bediening kan naar wens middels ingebouwde tiptoetsen of een afstand bediening zonder kabel. Een ingebouwde accu waardoor er geen kabels op de vloer hoeven te liggen is tevens mogelijk.

Vele kleuren volledig echt leer en diverse trendy weefstoffen worden aangeboden, het is zelfs mogelijk een combinatie hiervan te kiezen wat esthetisch erg fraai is en zeer praktisch in gebruik.

Diverse opties zijn mogelijk zoals bv. een lenden pomp, wieltjes eventueel met rem of een Tempur traagschuim in het zitvlak.

Een complete zit gelegenheid met een passende bank behoort ook tot de mogelijkheden.

Technische specificatie: metalen draagframe en mechaniek, beuken en mdf constructie voorzien van nosagvering en singels.
Vullingen = HR schuim SG40 zit en SG 30 rug, of Tempur traagschuim voor druk vermindering en een hoge vormvastheid.