Draai sta op fauteuil Cosy van Hukla.

Luxe en comfortabele fauteuil voorzien van een draai voet en sta op hulp, kwaliteit van Hukla uit Duitland. Dit model betreft de CR04 uit de Cosy Relax serie.

Door de volledig onafhankelijke en traplose elektrische verstelling middels 3 motoren is het mogelijk om iedere gewenste stand in te stellen om een voor u ultiem zit comfort te bereiken. De ingebouwde sta op hulp voorziet in al het overige gemak. Het draaien van de fauteuil wordt tijdens het bedienen van de sta op hulp uit veiligheidsoverwegingen automatisch vast gezet.

Inclusief Herz-Waage position functie, kantel positie waarbij de belasting van de rug drastisch af neemt.

De armleuningen kunnen scharnieren en kantelen mee naar achteren waardoor de armen altijd ondersteund zijn.

Standaard is de fauteuil altijd voorzien van een 'Topswing' (manueel verstelbare hoofdsteun) voor extra comfort tijdens het lezen of het kijken naar de televisie.

Verkrijgbaar in de maten small, medium en large waarbij de totale liglengte toeneemt tot maarliefst 186 cm.
De zitbreedte is standaard 50 cm. maar er is ook nog een plus variant waarbij de zitbreedte 55 cm. wordt voor extra ruim comfort mocht dat gewenst zijn.

Keuze uit diverse draai voeten zoals een ronde of een 5 teens ster voet maar ook een houten ronde schijf in verschillende kleuren.

Dat het hier om een fauteuil met sta op hulp gaat is niet te zien aan de vormgeving, iets wat tot verbazingen kan leiden.

Technische gegevens:
Comfort - HsL vormkoudschuim met 10 jaar garantie.
Constructie - metalen frame met nosag vering.

Een bankstel is tevens verkrijgbaar om een passende zithoek te realiseren.

Voor kwaliteit en comfort kiest u voor deze draai sta op fauteuil van Hukla uit Duitsland.

Klik hier voor meer voor fauteuils op een draaivoet.