Draai-sta op fauteuil in alle standen verstelbaar.

Nieuw! Ergonomisch design van het A-merk Hukla in Duitsland, waar met hedendaagse kijk op ergonomie, uw zitcomfort en ondersteuning voorop, deze opstap fauteuils zijn ontworpen.

Deze verstelbare opstap draaistoel is voorzien van motoren, zodat u de voetenbank en de rugleuning traploos in alle gewenste standen kunt verstellen.

Met het ingenieuze sta-op systeem wordt u prettig ondersteund bij het opstaan en ook als u terug wilt gaan zitten in de comfortstoel. Als u gebruik maakt van de opstap-hulp, kunt u er voor kiezen de eerste centimeters eerst een stuk omhoog te worden gebracht, wat misschien al genoeg helpt bij het opstaan, of dat u graag iets langer in de stoel blijft en dus iets later op staat, als dat voor u fijner is. Dit comfort kunt u zelf testen in de showroom van Comfort-Fauteuils.

Ergonomisch afgeronde armleuningen ondersteunen uw armen op natuurlijke wijze tijdens het relaxen, erg plezierig als u wel een rustmoment kunt gebruiken.
Metalen armleuningen, evt. ook in zwart, zijn optioneel ook verkrijgbaar.

Inclusief de prijs is de royale topswing, die u in verschillende standen kunt zetten, zowel bij het zitten als tijdens de ligposities. Optioneel is de rug te verlengen met 7 cm.

Wilt u deze hoofdsteunverstelling elektrisch traploos bedienen, dan wordt daar optioneel een extra motor voor ingebouwd.

5 Maten inclusief de scherpe prijs vrij te kiezen, bij enkele modellen is een langere voetenbank optioneel uitvoerbaar.

Deze opstap draaifauteuils zijn eveneens mogelijk voor de hogere gewichtsklasse tot 200 kg.

Er zijn wel 200 Bekledingsmaterialen om de stoel mee te laten bekleden, waaronder optioneel verschillende leders, in een royale hoeveelheid kleuren en variaties.

Wilt u optioneel een accu, dan laten wij die voor u inbouwen.

Een bank in een passende stijl hoort bij een van de vele mogelijkheden van deze sta-op draaistoelen.

Een verwarmingssysteem is naar wens optioneel in de relaxzetel te monteren, zodat u tijdens het relaxen verzekerd bent van een heerlijke warmte in uw sta-op relaxstoel tijdens de koudere maanden.

Benieuwd naar wat sta op draaistoel EC voor u kan betekenen? Overtuig uzelf in onze showroom van de aantrekkelijke prijs/kwaliteit van deze opstap relaxstoelen, waar u als prijsbewuste consument van kunt profiteren. Het deskundige team van Comfort Fauteuils is ervaren en helemaal thuis binnen het specialisme van verstelbare opstap stoelen en staat u graag terzijde bij al uw vragen en wensen.

Kortom: deze kwaliteit relaxstoel met opstaphulp is van alle gemakken voorzien. U bent van harte welkom in onze showroom te Sittard, waar u deze en vele andere verstelbare stoelen met opstap functies zelf kunt testen.