Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Moderne sta op fauteuil

  • 2 motoren.
  • Tiptoetsbediening.
  • Hoofdsteunverstelling.
  • Comfort vulling.

Inclusief sta op hulp;
2190,-    1890,-

Meer foto's

Hukla My Canyon Armleuning Rugleuning Hukla My Canyon Armleuningen Moderne Relax Sta Op Fauteuil Relaxfauteuil Canyon Voorbeeld Relaxfauteuil My Canyon Voorbeeld Sta Op Fauteuil Mycanyon

Moderne draaibare sta op fauteuil passend op maat.

Moderne draaibare sta op fauteuil van Hukla. Natuurlijk is een verstelbare relax functie ook voorzien. Overigens kunt u nog kiezen uit 3 verschillende arm en rug leuningen, verschillende draaivoeten en het zitcomfort. Daarbij wordt de stoel ook passend op maat geleverd. Al deze mogelijkheden worden zonder meerprijs geboden. Kwaliteit van een A-merk voor de laagste prijs.

Onafhankelijke verstelling van de voetbank en rugleuning is standaard. Deze uitvoering is dan ook voorzien van 2 motoren inclusief elektrisch verstelbare sta op hulp. Alle verstelfuncties zijn dan ook traploos te verstellen en blokkeert 1 motor het draaien van de fauteuil tijdens het bedienen van de sta op hulp waardoor u veilig kunt op staan en plaats nemen.

De fauteuil is altijd voorzien van een verstelbaar hoofdsteun. De rug is hoog en de verstelling laag waardoor er een buitengewoon fijn comfort ontstaat.

In vele kleuren verkrijgbaar. Diverse trendy stoffen of volledig echt leder van hoge kwaliteit voor een kleine meerprijs waarop doorgaans 5 jaar garantie wordt gegeven en gratis een leer onderhoud set wordt meegeleverd.

Diverse optie zijn voorhanden:
- accu (geen kabels)
- verlengde voetsteun
- verlengde hoofdsteun

Volledige garantie met servicedienst aan huis.

Dit model betreft de My Canyon C3, een van de meest gerenomeerde en bekende fauteuil van Hukla, kwaliteit uit Duitsland.

Voor informatie neem a.u.b. contact met ons op of bezoek ons.

Bekijk hier al onze draaibare sta op stoelen.