Moderne draaibare sta op fauteuil passend op maat.

Moderne draaibare sta op fauteuil van Hukla. Natuurlijk is een verstelbare relax functie ook voorzien. Overigens kunt u nog kiezen uit verschillende arm en rug leuningen, verschillende draaivoeten en het zitcomfort. Daarbij wordt de stoel ook passend op maat geleverd. Al deze mogelijkheden worden zonder meerprijs geboden. Kwaliteit van een A-merk voor de laagste prijs.

Onafhankelijke verstelling van de voetbank en rugleuning is standaard. Deze uitvoering is dan ook voorzien van 3 motoren inclusief elektrisch verstelbare sta op hulp. Alle verstelfuncties zijn dan ook traploos te verstellen en blokkeert de motor het draaien van de fauteuil tijdens het bedienen van de sta op hulp waardoor u veilig kunt op staan en plaats nemen.

De fauteuil is altijd voorzien van een verstelbaar hoofdsteun, optioneel kan hiervoor ook een 4e motor worden voorzien.

In vele kleuren verkrijgbaar. Diverse trendy stoffen of volledig echt leder van hoge kwaliteit voor een kleine meerprijs waarop doorgaans 5 jaar garantie wordt gegeven en gratis een leer onderhoud set wordt meegeleverd.

Optioneel kunt u een ingebouwde accu laten voorzien waardoor er geen constante aansluiting op het stroomnet noodzakelijk is en er geen kabels over de vloer lopen. De fauteuil kan dan op iedere gewenste plek worden gepaatst.

Volledige garantie met servicedienst aan huis.

Dit model betreft een uit de Canyonline serie van Hukla, een van de meest gerenomeerde en bekende merken uit Duitsland voor kwaliteit en comfort.

Voor informatie neem a.u.b. contact met ons op of bezoek ons.

Bekijk hier al onze draaibare sta op stoelen.