Een draai sta op stoel voor zware mensen.

Solide Duitse kwaliteit relax en sta-op-stoel geschikt voor de gebruiker met een zwaarder gewicht tot 200 kilo.
Voorzien van 3 motoren voor traploos verstellen van alle relaxfuncties , verstelt u gemakkelijk  de voetenbank en de rugleuning in alle gewenste standen. U bedient deze verstelbare stoel met een handbediening aan snoer, die optioneel ook aangebracht kan worden aan de andere stoelzijde. Voor het handige sta-op systeem is een extra motor inclusief ingebouwd. Wilt u opstaan uit de relaxstoel, wordt u aangenaam omhoog gebracht ter ondersteuning bij het opstaan en terug gaan zitten.
 
Deze sta op draai stoel voor zware mensen wordt geleverd op een stabiel rond draaiplateau. Tijdens de sta op hulp functie wordt het draaien geblokkeerd waarmee stabiliteit tijdens het opstaan en plaats nemen gewaarborgd is.
 
Inclusief is een royale topswing ingebouwd. Deze hoofdsteun verzet u met de hand in verschillende standen. Optioneel kan hiervoor ook een 4e motor worden ingebouwd zodat u deze ook elektrisch kunt bedienen.
 
Een accu is tevens optioneel leverbaar.
 
3 Zitmaten vrij binnen de scherpe prijs te kiezen. 
 
Vindt u dit een geweldige relaxstoel en zoekt u deze comfortzetel in een minder brede versie en in de gewichtsklasse tot 130 kg, is ook dat mogelijk. Zowel als model met leuningen tot aan de grond en ook als comfortfauteuil op een draaivoet.
 
Is de relax sta op stoel met verwarming gewenst? Ook dat comfort is optioneel in te bouwen. U geniet dan tijdens het relaxen van een heerlijke warmte in rug- en zitgedeelte.
 
Een royale 200 bekledingen zijn mogelijk, waaronder optioneel allerlei trendy materialen en kleuren, waarbij ook alle gewilde echte lederkwaliteiten.
 
De mensen van Comfort Fauteuils zijn volledig vertrouwd met alles wat te maken heeft met verstelbare relax- en sta op stoelen en helpen u graag verder met al u w vragen en wensen, bij het vinden van de gewenste comfortstoel.
Benieuwd naar deze comfortabele sta op stoel? Overtuig uzelf in onze showroom van de mogelijkheden van deze solide A-merk kwaliteit sta op stoel. U bent van harte welkom in onze showroom te Sittard, waar deze solide A-merk sta-op-fauteuil uit Duitsland voor u klaar staat om te testen.