Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Draai sta op stoel

  • 2 motoren, optie accu.
  • Alle standen verstelbaar.
  • Hoofdsteun verstelling.
  • Draaivoet.

Inclusief sta op hulp;
    1590,-

Meer foto's

Offerta Offerta Offerta

Fraaie moderne sta op stoel op een draai voet voor de laagste prijs.

Een moderne draai stoel voorzien van sta op hulp en relax functie voor een lage prijs. Een draaibare sta op stoel kan men in alle richtingen draaien wat bijzonder praktisch is indien men noodzakelijkerwijs voor het lopen gebruik maakt van een rollator. Het plaats nemen of op staan kan namelijk vanuit een vrije en beschikbare ruimte wat doorgaans ook de loop in de woonkamer betreft. De rollater kan gewoon in die richting blijven staan want u kunt de stoel gewoon draaien in de gewenste zithoek of bijvoorbeeld richting de TV of een raam om vervolgens eventueel ook de overige functies te bedienen zoals zitten met de benen omhoog of te relaxen. Er staat u namelijk niets meer in de weg en de rollator die binnen handbereik naast u staat kan zelfs dienst doen als een bijzettafeltje. Oftewel deze stoel voorziet in al het gewenste comfort en gemak.

De elektrische verstelling middels 2 motoren is traploos en volledig onafhankelijk. De voetbank en de rugleuning kunt u dus afzonderlijk van elkaar in iedere gewenste stand verstellen. De sta op hulp treedt, indien gewenst, alleen in werking als de voetbank omlaag is. Voor de veiligheid is het draaien van de stoel tijdens het bedienen van de sta op hulp automatisch geblokkeerd.

Daarbij is deze fauteuil voorzien van een topswing (hoofdsteun verstelling) wat extra comfort biedt bij het lezen van een boek of het kijken naar de televisie.

De constructie bestaat uit een metalen buizenframe voorzien van nosag vering in het zitvlak en singels in de rugleuning.
Het comfort wordt geboden door een hoogwaardig elastisch HR schuim afgedekt met dacron vezel laag.

In diverse kleuren stof of optioneel volledig echt leder verkrijgbaar.

Een draai sta op stoel met verstelbare relax functies voor de laagste prijs.

Bekijk hier alle sta op stoelen op draaivoet.