Scherp geprijsde moderne draaistoel, uitgerust met inclusief ingebouwd de sta-op ondersteuning.

De sta-op functie van deze relaxstoel helpt u gemakkelijker in en uit de zetel te stappen. Deze opstap-hulp is zorgvuldig en subtiel ingebouwd. Daarmee ziet deze sta-op stoel er vooral uit als een moderne relaxstoel.

Als u in deze comfortabele stoel de relaxfuncties gebruikt, zijn alle delen onafhankelijk verstelbaar, dankzij 2 ingebouwde motoren.

Tiptoetsen aan de stoel-zijkant zijn er voor direct bedieningsgemak. Deze tiptoetsen kunnen optioneel aan de andere stoelzijde worden aangebracht , waarbij de optie aanwezig is, dat een handbediening aan snoer rechts of aan de linkerzijde wordt gemonteerd.

Doordat deze sta-op relaxstoel ook kan draaien, heeft u de ruimte tot uw beschikking. Zo kunt u belangrijke voorwerpen vlakbij in de buurt houden, zoals een rollator of een wandelstok. Even wegdraaien naar tv of het raam gaat eenvoudig.

Het zijn slechts enkele voordelen, waarbij deze sta-op stoel standaard al is uitgevoerd met bijzondere extra’s.

Zo is deze fraaie draaistoel al inclusief voorzien van luxe motion armen. Uw armen blijven zo bij positieveranderingen beter ondersteund. De armleuningen kunnen op verschillende manieren worden bekleed of uitgevoerd, met zelfs diverse opties binnen de scherpe prijs.

De ingebouwde hoofdsteunverstelling gebruikt u bij de momenten dat u dit wenst, zoals bij tv kijken en tijdens gesprekken, waarbij u dan languit kunt blijven liggen.

4 Maten om vrij uit te kiezen. Optioneel kunnen maataanpassingen wenselijk zijn.

Deze relaxstoel is uitgerust met een hoge rug, wat voor de liefhebbers daarvan, een voordeel is. De rug-maat kan bij enkele maten optioneel aangepast worden.

Veel draaivoeten: er is altijd wel een draaivoet die bij uw wensen en interieur past.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde stof of optioneel liever leer? Wel 200 verschillende bekledingen staan voor u klaar. Uw draaifauteuil kan optioneel zelfs met combinaties van twee verschillende materialen worden bekleed.

Optioneel zijn er verschillende wellness systemen.

De flexibiliteit in allerlei aanpassingen in comfort en design, is een van de speerpunten bij dit dynamische merk. Wilt u ook zo’n weldadige relaxstoel met sta-op voor uw eigen leefruimte?

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is grondig gespecialiseerd in verstelbare fauteuils. U heeft de garantie, dat er maximaal wordt meegedacht binnen uw wensen met de scherpste prijs/kwaliteit. Profiteer van de gunstige voordelen: deze sta-op zetel met relaxfuncties staat voor u klaar in onze showroom te Sittard.

Bekijk hier alle sta op stoelen op draaivoet.