Scherp geprijsde moderne draaistoel, uitgerust met relaxfunctie en sta op hulp.

De sta-op functie van deze relaxstoel helpt u gemakkelijker in en uit de zetel te stappen. Deze opstap-hulp is zorgvuldig en subtiel ingebouwd. Daarmee ziet deze sta-op stoel er vooral uit als een moderne relaxstoel.

Als u in deze comfortabele stoel de relaxfuncties gebruikt, zijn alle delen onafhankelijk verstelbaar, dankzij 2 ingebouwde motoren.

Doordat deze sta-op relaxstoel ook kan draaien, heeft u de ruimte tot uw beschikking. Zo kunt u belangrijke voorwerpen vlakbij in de buurt houden, zoals een rollator of een wandelstok. Even wegdraaien naar tv of het raam gaat eenvoudig.

De ingebouwde hoofdsteunverstelling gebruikt u bij de momenten dat u dit wenst, zoals bij tv kijken en tijdens gesprekken, waarbij u dan languit kunt blijven liggen.

5 kleuren echt leder uit voorraad verkrijgbaar te weten, zwart, camel, grijs, slate en cloud.

Deze fauteuil is geschikt voor personen met een gemiddeld postuur tot circa 110 kilo.
De maten zijn; zithoogte 48, zitdiepte 53 en breedte 50 cm.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is grondig gespecialiseerd in verstelbare fauteuils. U heeft de garantie, dat er maximaal wordt meegedacht binnen uw wensen met de scherpste prijs/kwaliteit. Profiteer van de gunstige voordelen: deze sta-op zetel met relaxfuncties staat voor u klaar in onze showroom te Sittard.

Bekijk hier alle sta op stoelen op draaivoet.