Scherp geprijsde moderne draaistoel, uitgerust met relaxfunctie en sta op hulp.

De sta-op functie van deze relaxstoel helpt u gemakkelijker in en uit de zetel te stappen. Deze opstap-hulp is zorgvuldig en subtiel ingebouwd. Daarmee ziet deze sta-op stoel er vooral uit als een moderne relaxstoel.

Als u in deze comfortabele stoel de relaxfuncties gebruikt, zijn alle delen onafhankelijk verstelbaar, dankzij 2 ingebouwde motoren.

Doordat deze sta-op relaxstoel ook kan draaien, heeft u de ruimte tot uw beschikking. Zo kunt u belangrijke voorwerpen vlakbij in de buurt houden, zoals een rollator of een wandelstok. Even wegdraaien naar tv of het raam gaat eenvoudig.

De ingebouwde hoofdsteunverstelling gebruikt u bij de momenten dat u dit wenst, zoals bij tv kijken en tijdens gesprekken, waarbij u dan languit kunt blijven liggen.

5 kleuren echt leder uit voorraad verkrijgbaar te weten, zwart, camel, grijs, slate en cloud.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is grondig gespecialiseerd in verstelbare fauteuils. U heeft de garantie, dat er maximaal wordt meegedacht binnen uw wensen met de scherpste prijs/kwaliteit. Profiteer van de gunstige voordelen: deze sta-op zetel met relaxfuncties staat voor u klaar in onze showroom te Sittard.

Bekijk hier alle sta op stoelen op draaivoet.