Variabel model relaxfauteuil geheel op maat gemaakt.

Relaxfauteuil die geheel naar wens middels verschillende armleuningen en rugleuningen in variabele uitvoeringen volledig passend op maat wordt gemaakt voor een ultiem zitcomfort.

Een passend bankstel in de vele verschillende uitvoeringen om een complete zithoek te creëren is tevens mogelijk. Ook deze bank of een losse fauteuil wordt in iedere gewenste maat en eventueel optioneel voor 300,- voorzien van een onafhankelijk relaxsysteem geleverd. Een stijlvolle en duurzame zit gelegenheid die voorziet in al het gewenste comfort en ergonomisch op maat is gemaakt is met de Varia realiseerbaar.

De ingebouwde relax voetbank kan op de conventionele mannier of middels een doorlopend bekleed deel zonder onderbreking vanaf het zitvlak.

De fauteuil wordt altijd volledig passend op maat of wens vervaardigd om een goed en passend ergonomisch zit comfort te realiseren. Afgezien van de 5 standaard maten is het mogelijk om de fauteuil volledig op uw maat te bestellen.

De relaxfunctie is standaard volledig onafhankelijk verstelbaar middels een gasdrukveer. De rugleuning is hierbij traploos in iedere gewenste stand te verstellen. Optioneel kunt u voor 600,- een volledig elektrisch en traploze verstelling kiezen middels 2 motoren.

Topswing; iedere fauteuil is standaard uitgevoerd met een comfortabele hoofdsteunverstelling voor tijdens het lezen of kijken naar de televisie.

Bekleding keuze:
Gestoffeerd in een trendy weefstof, diverse kleuren.
Echt volledig leer in vele kleuren (kleine meerprijs).

Optioneel:
- Draaivoet
- Accu (bij elektrische verstelling)
- Tempur zitkussen
- Lendepomp
- Zwenkwieltjes

Constructie metaal, beuken en mdf met nosagveren en singels.
Vulling HR schuim SG40 of visco elastisch traagfoam