Moderne relaxfauteuils op draaivoet uit de Smart collectie van Hukla.

Een moderne design relaxfauteuil uit de Smart collectie met draaivoet en verstelbare relax functies en van hoge kwaliteit uit Duitsland. Deze relaxfauteuil kan naar wens en smaak worden samengesteld met de keuze uit 3 verschillende armleuningen, 4 verschillende rugleuningen en 3 draaivoeten.

Volledig onafhankelijke verstelling van de rugleuning en de geïntegreerde voetbank die subtiel verborgen zit onder het zitvlak. Middels de gasdrukveer kan de rugleuning traploos in iedere gewenste stand versteld worden. Optioneel kan deze draaifauteuil ook met 2 motoren worden voorzien voor een volledig traploze verstelling in iedere gewenste stand. Middels de fraai ingebouwde en verlichte tiptoetsbediening kunnen de relax functies worden ingesteld. Een ingebouwde accu is hierbij natuurlijk ook mogelijk waardoor er geen kabels op de vloer liggen.

Standaard is deze moderne draaifauteuil altijd voorzien van een topswing (hoofdsteun verstelling).

Er is keuze uit diverse daai voeten, een 5 teens aluminium ster voet, een RVS draaivoet of een ronde platte draaischijf.

In vele kleuren leverbaar.

Deze fauteuil is op de maten small, medium en large leverbaar.

Technische specificatie:
Constructie; metalen framé waarbij het zitvlak is voorzien van nosag veren, het rug deel is voorzien van singels vering.
Comfort; HsL (high resilience) koudschuim.

Garantie met service dienst aan huis, kwaliteit gewaarborgd.

Voor design, kwaliteit en een lage prijs kiest u voor deze draaifauteuil van Hukla uit Duitsland.

Ga hier naar al onze Hukla relax fauteuils.