Zeer scherp geprijsde design draaistoel met alle verstellingen.

Weg met dat gespannen lijf; kom ontspannen tot rust in deze relaxfauteuil, waarvan alle delen manueel onafhankelijk zijn te bedienen om u in een gewenste favoriete houding te brengen.

Deze fraaie draaistoel is zelfs manueel bedienbaar. Bij gemotoriseerde uitvoeringen zijn ook meebewegende armleuningen mogelijk.

Bij de elektrische uitvoering met tot 3 motoren, bedient u de relaxfuncties met tiptoetsen. Deze bediening kan optioneel aan de andere stoelzijde worden aangebracht , of misschien vindt u een afstandsbediening aan een snoer fijner.

Bij de keuze voor de elektrisch bedienbare uitvoering, heeft u tevens het voordeel van de inclusief ingebouwde Herzwaage, die u in een ligpositie kan laten ontspannen, waarbij het hart en de enkels op vergelijkbare hoogte liggen, door veel liefhebbers als weldadig ervaren.

De ingebouwde hoofdsteunverstelling gebruikt u bij de momenten dat u dit wenst, zoals bij het kijken van een favoriet programma en als u aan gesprekken wilt meedoen terwijl u languit ligt.

4 Maten waaruit u vrij kunt kiezen. Optioneel zijn maat aanpassingen mogelijk.

Een accu is optioneel mogelijk in te bouwen bij deze relax-verstelbare draaizetel.

Dit is een relaxstoel, speciaal voor de liefhebbers van een hoge rugleuning, daarmee uitgerust. Als optie heeft u de mogelijkheid, deze rug bij enkele maten te kunnen wisselen.

Allerlei draaivoeten zijn mogelijk, een enkele daarvan in de basisprijs. Er is altijd wel een draaivoet in het ruime assortiment die bij uw wensen past.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde stof of optioneel liever leer? Een royale 200 verschillende bekledingen staan voor u klaar. Zelfs combinaties van twee verschillende materialen kunnen worden verwerkt als dat beter bij uw gewenste interieur plaatje aansluit.

Optioneel zijn er verschillende wellness systemen naar wens.

De flexibiliteit in allerlei aanpassingen in comfort en design, zelfs tot in detail, is een paradepaardje van dit moderne A-merk.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is gespecialiseerd in verstelbare fauteuils, wat u de garantie geeft, dat er maximaal wordt meegedacht binnen uw wensen met de scherpste prijs/kwaliteit; profiteer ervan, test deze en andere modellen zelf in onze showroom te Sittard.

Bekijk hier nog meer modellen van het merk Releazz.