Relaxfauteuil My Canyon van Hukla Duitsland.

De relaxfauteuil My Canyon kan naar wens worden samengesteld met een keuze uit verschillende armleuningen, rugleuningen en draai onderstellen. Daarbij kunt u kiezen uit 3 verschillende maten en een zacht of harder zit comfort. Hierdoor creëert u een fauteuil volledig naar eigen wens.

Deze fauteuils van Hukla uit Duitsland behoren tot de bekenste en comfortabelste fauteuils die verkrijgbaar zijn.

De verstelling van de rugleuning en voetbank is altijd onafhankelijk, optioneel kunt u kiezen uit een elektrische verstelling waarbij de fauteuil wordt uitgevoerd met 2 of 3 motoren. Nu is de fauteuil volledig traploos verstelbaar. Een ingebouwde accu is tevens mogelijk waardoor er geen stroomkabels op de vloer liggen.

Standaard voorzien van een topswing, een comfortabele hoofdsteun verstelling voor tijdens het lezen of kijken naar tv.

De ergonomische zithoogte voor de small, medium of large is standaard 45, 47 en 49 centimeter en de zitdiepte is respectievelijk 52, 54 en 56 cm. Let op! Zithoogte en zitdiepte hebben betrekking tot elkaar en de hellingshoek van het zitvlak en/of de stand van de rugleuning zijn van invloed op deze maten. Zou u de zithoogte variabel willen hebben dan is dat mogelijk middels een spindel waarmee u zelf de zithoogte kunt aanpassen van 43 tot 47 cm.

Voor kwaliteit, design en comfort kiest u voor deze fauteuil van Hukla Duitsland.

Deze fauteuil heeft een winkelprijs vanaf 1290,- en is bij ons verkrijgbaar vanaf 990,-.

Bekijk hier alle Hukla relax fauteuils.