Design relaxfauteuil uit de Jaxx serie met geïntegreerde voetbank en motion armleuningen.

Deze relaxstoel voorzien van al het gewenste comfort, volledig echt leder en met Sensus comfortschuim en extra polstering voor een zacht heerlijk comfort.

De elektrisch verstelbare relaxfunctie middels 2 of optioneel 3 motoren kan onafhankelijk en traploos in iedere gewenste stand worden versteld. Bij de optionele uitvoering met 3 motoren is er zelfs sprake van een kantel, ook wel genaamd Herz-Waage, functie voor een ultiem comfort (alleen mogelijk bij model Jaxx en Maxx). De motoren worden bediend met de fraai ingebouwde sensor tiptoetsen. Wenst u liever een afstandsbediening aan een kabel dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Het ranke en strak vormgegeven model Jaqueline wordt momenteel voor een aktieprijs aangeboden en is snel leverbaar. De modellen Jaxx en Maxx zijn voorzien van extra polstering voor een nog hoger zitcomfort en zijn voor een kleine meerprijs leverbaar.

Alle fauteuils zijn standaard voorzien van een ingebouwde accu. Hierdoor is een constante aansluiting op het stroomnet niet nodig, hoeven er dus geen kabels over de vloer te liggen en hoeft een kabel het draaien van de fauteuil niet te belemmeren.

De geïntegreerde voetbank die volledig onder het zitvlak verborgen zit in de normale stand, zie afbeelding 3, maakt dit ranke design mogelijk.

De open armleuningen scharnieren mee naar achteren waardoor de armen ook in de relax of lig positie altijd ondersteund worden.

Diverse draaivoeten naar wens zoals een ronde lensvormige RVS schijf, een aluminium stervoet of optioneel een metalen 5 teens spin (zoals afgebeeld) en een bekleede ronde voet.

Deze fauteuil kan naar wens in de maten small, medium of large zonder meerprijs besteld worden voor een ultiem en ergonomisch zit comfort.

Topswing; standaard uitgevoerd met een comfortabele hoofdsteunverstelling voor tijdens het lezen of kijken naar de televisie.

In vele kleuren trendy weefstof maar optioneel ook in volledig echt leder of een combinatie hiervan is mogelijk.

Optie: - Lendepomp.

Technische details:
Constructie metalen frame met thermisch geharde nosagveren en singels.
Comfort HR schuim SG40 of visco elastisch Sensus traagfoam.

Voor design, kwaliteit en comfort met een zeer aantrekkelijke prijs kiest u voor deze Jaxx relaxfauteuils. Deze relaxstoel is vergelijkbaar met de humberto stoel.