Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Relaxfauteuil Dreamzz

  • 2 motoren, optie accu.
  • Onafhankelijk verstelbaar.
  • Inclusief topswing.
  • 3 of 4 motoren optioneel.

Kwaliteit op maat;
    1590,-

Meer foto's

Dreamzz Dreamzz Dreamzz Dreamzz

Relaxfauteuil Dreamzz: maatwerk en luxe comfort van het merk A-Releazz.

Relaxfauteuil Dreamzz is een draaifauteuil, waarin u stijlvol tot rust komt.

Releazz slogan ‘seats you with energy’ (‘laadt u weer op met energie’) heeft als motto aan de wieg gestaan van deze serie deze innovatieve draaifauteuil-modellen met buitengewoon veel comfort mogelijkheden.

Deze draaistoel kunt u altijd onafhankelijk verstellen. De bediening is standaard elektrisch uitgerust met 2 motoren. Daarmee verstelt u traploos, hoe u de voetenbank wilt en ook de rugleuning kiest u zoals u graag wilt.

Zelfs in de standaard uitvoering zijn motion armen ingebouwd. Deze armleuningen bewegen met u mee in elke ligstand. U merkt direct het verschil met andere draaistoelen die dit niet standaard kunnen. Zo ontspannen uw armen optimaal na gedane arbeid extra aangenaam.

Detail accenten zijn mogelijk, met uw wensen voor design voor ogen, zodat u ook deze armen op verschillende manieren kunt laten samenstellen.

Zo is er altijd wel een draaivoet die past bij uw wensbeeld. Handbediening middels tiptoetsen of aan handbediening? Het kan. Links or rechtshandig? Ook daarin kan worden voorzien.

4 Ergonomie maten zijn inclusief de prijs vrij te kiezen. Er is daarbij in de maten al rekening gehouden met kleine mensen en voor lange mensen met behoorlijke beenlengte. Daarnaast zijn optioneel tientallen gewenste maataanpassingen mogelijk voor een overzichtelijk bedrag.

De verstelbare hoofdsteunverstelling is al inclusief bij deze stijlvolle draaistoel ingebouwd. Optioneel kan er een extra motor worden ingebouwd, waamee u deze topswing elektrisch bedient.

Is wellness een droom? Handig te weten, dat altijd 1 van de wellness systemen in uw draaizetel kunt laten realiseren: dan heeft u een wellness-draaistoel, hoe relaxed is dat.

Ook het comfort van de HerzWaage is optioneel mogelijk. Dankzij een derde motor geraakt u daarmee in een zeer aangename kantelpositie, waarbij uw voeten en hart op gelijke hoogte liggen tijdens het relaxen.

Hiermee geniet u ontspannen, terwijl de doorbloeding van uw hart en vaten verbetert, terwijl tegelijk druk op ruggenwervels vermindert. Zo herstelt u op een wel zeer aangename manier.

Dit genot dagelijks ervaren? Dat is mogelijk met deze relaxfauteuil. Of wellicht valt uw oog op een van de andere ontspanningsdraaistoelen.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relax-fauteuil. Voel u vrij deze ontspanningsfauteuil zelf te testen in onze showroom Sittard.