Relaxfauteuil Dreamzz: maatwerk en luxe comfort

Relaxfauteuil Dreamzz is een draaifauteuil, waarin u stijlvol tot rust komt.

Releazz slogan ‘seats you with energy’ (‘laadt u weer op met energie’) heeft als motto aan de wieg gestaan van deze serie innovatieve draaifauteuil met buitengewoon veel comfort mogelijkheden.

Deze draaistoel kunt u altijd onafhankelijk verstellen. De bediening is standaard elektrisch uitgerust met 2 motoren. Daarmee verstelt u traploos, hoe u de voetenbank wilt en ook de rugleuning stand verplaatst naar uw wens.

Zelfs in de standaard uitvoering zijn motion armen ingebouwd. Deze armleuningen bewegen met u mee in elke ligstand. U merkt direct het verschil met andere draaistoelen die niet beschikken over motion armleuningen. Zo ontspannen uw armen optimaal na gedane arbeid.

Detail accenten zijn mogelijk, met uw wensen voor design voor ogen, zodat u ook deze armen op verschillende manieren kunt laten samenstellen.

Zo is er altijd wel een draaivoet die past bij uw wensbeeld. Handbediening middels tiptoetsen of aan handbediening? Het kan. Links or rechtshandig? Ook daarin kan worden voorzien.

4 Ergonomie maten zijn inclusief de prijs vrij te kiezen. Er is daarbij in de maten al rekening gehouden met kleine mensen en voor lange mensen met behoorlijke beenlengte. Daarnaast zijn optioneel tientallen gewenste maataanpassingen mogelijk voor een overzichtelijk bedrag.

De verstelbare hoofdsteunverstelling is al inclusief bij deze stijlvolle draaistoel ingebouwd. Optioneel kan er een extra motor worden ingebouwd, waamee u deze topswing dan traploos elektrisch bedient.

Is wellness een droom? Handig te weten, dat u optioneel 1 van de wellness systemen in uw draaizetel kunt laten inbouwen: dan heeft u een eigen wellness-draaistoel, hoe relaxed is dat.

Ook het comfort van de HerzWaage is optioneel mogelijk. Dankzij een derde motor geraakt u daarmee in een zeer aangename kantelpositie, waarbij uw voeten en hart op gelijke hoogte liggen tijdens het relaxen.

Hiermee geniet u ontspannen, terwijl de doorbloeding van uw hart en vaten verbetert, waarbij tegelijk druk op ruggenwervels vermindert. Zo herstelt u op een wel zeer aangename manier.

Als u het kunt dromen kunt u het doen: ontspannen met relaxfauteuil Dreamzz. Of wellicht valt uw oog op een van de andere ontspanningsdraaistoelen.

Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u graag terzijde. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relax-fauteuil. Voel u vrij deze ontspanningsfauteuil zelf te testen in onze showroom Sittard.

Een overzicht van alle modellen van Releazz kunt u hier vinden.