Luxe Danish design relaxfauteuil van Hjort Knudsen met een hoog zit comfort.

Deze zeer comfortabele relaxfauteuil met een luxe uitstraling heeft een hoog zit comfort en is van uitstekende kwaliteit.

Deze fauteuil voorziet in alle denkbare verstelmogelijkheden en kan dus in iedere gewenste stand worden versteld. Deze verstelling is dus onafhankelijk middels een gasdrukveer en de push-back geïntegreerde relax voetbank klapt volledig weg onder het zitvlak.

Optioneel kan deze fauteuil worden voorzien van een elektrisch relaxsysteem met 2 motoren. Bij dit systeem voor een volledig traploze en elektrische verstelling kunt u alles traploos verstellen in een gewenste comfortabele zit houding. Er kan eventueel een accu worden ingebouwd waardoor er geen constante aansluiting op het stroomnet noodzakelijk is en er geen kabels op de vloer liggen. Middels een draadloze afstandbediening kunnen alle relax functies worden bediend.

Topswing, een manueel verstelbare hoofdsteun is standaard.

Vele kleuren stof maar ook optioneel met een kleine meerprijs in echt leder verkrijgbaar.

Er zijn diverse draaivoeten verkrijgbaar van ronde metalen plateau of trompet schijven tot verschillende ster draai voeten. De 5 teens metalen buizen voet of de ronde metalen trompetvormige draaivoet is standaard. De stervoeten kunnen naar wens ook in zwart geleverd worden.

Technische gegevens:
Metalen buizen frame voorzien van nosag vering en singels en met koudschuim afgedekt.

Voor kwaliteit met een lage prijs die voorziet in al het gewenste comfort voor deze danish design relaxfauteuil van Hjort Knudsen.

Ga hier naar al onze Hjort Knudsen relax fauteuils.