Relaxfauteuil Cosyline van Hukla met een ultiem relax comfort.

Deze relaxfauteuil Cosyline op een draaivoet voorziet in alle denkbare relax verstelmogelijkheden en biedt hierdoor een ultiem zit comfort. De armleuningen kunnen scharnieren en kantelen mee naar de door u gewenste positie waardoor de armen altijd ondersteund zijn. De geïntegreerde voetbank, die volledig en subtiel is verborgen onder de zitting, is behoorlijk lang. De voetbank en de rugleuning kunnen onafhankelijk van elkaar versteld worden. De kantel functie (herz-waage), waarbij de belasting van de rug drastisch afneemt, en de hoofdsteun verstelling maken de verstelbare mogelijkheden compleet en deze fauteuil uniek.

Middels de fraaie hendels aan de zijkant van de fauteuil kunt u de relaxfunctie bedienen. Het is mogelijk om de weerstand hiervan naar wens in te stellen. Optioneel is ook een elektrische verstelling verkrijgbaar die eventueel kan worden voorzien van een ingebouwde accu.

Er zijn verschillende draaivoeten mogelijk in metaal of hout in diverse kleuren.

De fauteuil is in diverse maten verkrijgbaar voor een ergonomisch en gewenst zit comfort.

Dit model kan optioneel zelfs met de sta op hulp functie worden voorzien.

De constructie bestaat uit een volledig metalen frame. Hierover wordt een hoogwaardig vormkoudschuim, waarop maar liefst 10 jaar garantie wordt gegeven, gegoten. Dit is veel duurzamer dan de conventionele methode waarbij zitmeubelen worden voorzien van een vulling die bestaat uit lagen van schuim.

Er is tevens een passend bankstel verkrijgbaar om een complete zitopstelling te realiseren.

Voor kwaliteit, design en een ultiem zit comfort kiest u voor deze fraaie relax draaifauteuil van Hukla.

Bekijk hier al onze Hukla relax fauteuils.