Relaxfauteuil Cosy Art echt design en ultiem comfort.

In deze tijdloze draai relaxstoel ervaart u hoe comfortabel een moderne design draaifauteuil kan zijn. Dit fraaie model biedt alle verstellingen volledig onafhankelijk waarbij u de vrije keuze heeft uit 3 ergonomie maten voor een goed passend zitcomfort. Zelfs bij keuze voor de manueel bedienbare relaxstoel geniet u al van de Herz-Waage positie het degelijke ingebouwde systeem. Tijdens het relaxen bewegen de motion armen in elke positie met u mee, wat er voor zorgt dat uw armen in elke positie ondersteund blijven. Dit fraaie geheel is mogelijk dankzij het goed doordachte systeem met de ingebouwde gasdrukveer.

Extra pluspunt is de anatomisch gevormde rugleuning, die extra comfort biedt.

Wilt u toch liever motoren ingebouwd voor elektrisch bedienbare verstellingen, dan is dat optioneel leverbaar. Een accu ingebouwd waardoor er geen constante aansluiting op het stroomnet noodzakelijk is en er geen kabels over de vloer lopen is een van de vele mogelijke opties.

In allerlei trendy bekledingen mogelijk waaronder optioneel vele kwaliteitsleders.

Deze relaxstoel is voorzien van gepatenteerd gegoten vormkoudschuim, dat gekozen kan worden in 3 hard- of zachtheden.

Het team van Comfort-Fauteuils is volledig thuis binnen de specialisatie van verstelbare fauteuils en staat u terzijde bij al uw vragen met deskundig advies. Profiteer van de scherpe prijs/kwaliteit met deze design relaxfauteuil.

U bent van harte welkom in onze showroom waar deze en vele andere modellen klaar staan om te testen.

Bekijk hier meer Hukla design relaxfauteuils.