Relaxfauteuil Cosy van Hukla voor design en kwaliteit met een ultiem relax comfort.

De relaxfauteuil Cosy is voorzien van alle denkbare verstel mogelijkheden wat een ultiem zit en relax comfort biedt. De armleuningen kantelen mee met de door u gewenste positie waardoor de armen in iedere positie ondersteund worden. De geïntegreerde voetbank is behoorlijk lang en de kantel of herz-waage positie, waarbij de belasting van uw rug dratisch afneemt, is standaard en maakt deze fauteuil geniaal.

Middels de zeer fraaie hendels aan de zijkant van de fauteuil kan men gemakkelijk de relaxfuncties bedienen. Daarbij is het mogelijk om de weerstand van de verstellingen naar wens in te stellen. De bediening is gemakkelijk en nagenoeg net zo eenvoudig als een elektrische verstelling. Het is echter wel mogelijk om de fauteuil van 2 motoren te voorzien. Optioneel kan er ook een accu worden ingebouwd.

Deze fauteuil is verkrijgbaar in de maten small, medium, large en eventueel in een plus variant waarbij het zitvlak 6 centimeter breder is. De hoogte van de rugleuning en de lengte van de voetbank variëren per maat waardoor een ergonomisch passend zit comfort mogelijk is.

U heeft de keuze uit diverse draai onderstellen zoals een aluminium ster voet, platte draaischijf of een RVS draai plateau.

De constructie bestaat uit een metalen frame waarover een hoogwaardig vormkoudschuim wordt gegoten. Deze methode is veel duurzamer dan de conventionele manier om zitmeubelen op te bouwen met schuim. Op dit hoog veerkrachtig schuim wordt maarliefst 10 jaar garantie gegeven.

Voor design en kwaliteit uit Duitsland kiest u voor deze relaxfauteuil van Hukla.

Bekijk hier alle Hukla relax fauteuils.