Wederom een fraaie comfortabele draai stoel uit de Chill-line collectie.

Deze stoere relaxstoel is verkrijgbaar met een manuele verstelling door middel van een gasdrukveer of optioneel met motoren en dus elektrisch te verstellen d.m.v. een ingebouwde druktoets bediening.

Er zijn diverse modellen verkrijgbaar met verschillende afwerkingen en esthetische verschillen. Zo zijn er diverse stiknaden, afwerkingen en materialen waardoor een gewenst model passend bij het interieur of in de smaak mogelijk is. 

De elektrische uitvoering is middels 2 motoren en kan onafhankelijk en traploos versteld worden in iedere gewenste stand. Met de fraai ingebouwde tiptoetsen kan men deze bedienen. Optioneel kan er een ingebouwde accu worden voorzien waardoor een constante aansluiting op het stroomnet niet nodig is. Deze accu hoeft u maar 1 maal in de week of 2 weken op te laden.

Topswing, een manueel verstelbare hoofdsteun is ook bij de vaste uitvoering standaard.

Het Sensus comfort schuim geeft een ultiem comfort.

Diverse draaivoeten zoals een RVS schijf, een beklede ronde voet, een aluminium stervoet of een vierkante houten of metalen voet.

In vele kleuren trendy weefstof maar ook in volledig echt leder leverbaar.

Diverse optionele mogelijkheden zoals:
- Ingebouwde accu.
- Lendekussen / hoofdkussen met overslag.
- Losse kussens.

Er is ook een bijpassende lounge zitbank verkrijgbaar in diverse opstellingen zoals, een hoekbank of aangevuld met een chais-lounge. Deze bank is in diverse afmetingen te bestellen. Hierbij zijn tevens verstelbare armleuningen en rugleuningen mogelijk. 

Technische details:
Constructie metalen frame met thermisch geharde nosagveren en singels.
Comfort HR schuim SG40 met visco elastisch traagfoam.

Voor het echte chillen en loungen kiest u voor deze fraaie en eventueel verstelbare stoel.

Bekijk hier al onze Chill-line fauteuils.