Relaxfauteuil Indy uit de Chill line collectie.

Bekijk video Chill-Line relaxfauteuils.

Een fraaie comfortabele draai stoel uit de Chill-line collectie zonder voetbank en verstellingen heeft u al vanaf 995,-.
Deze Chill line relaxstoel met voetbank en een onafhankelijke relaxfunctie middels een gasdrukveer heeft u al voor 1390,-.
Optionele aanbieding; Deze relaxfauteuil uit de Chill line collectie met elektrisch verstelbare relax functie middels 2 motoren en voorzien van tiptoetsbediening is verkrijgbaar voor € 1790,-.

Er zijn diverse modellen verkrijgbaar met verschillende afwerkingen en esthetische verschillen. Zo zijn er diverse stiknaden, afwerkingen en materialen waardoor een gewenst model passend bij het interieur of in de smaak mogelijk is. Zie hiervoor de afbeeldingsgallerij waar zoal de modellen Klaas, Luc, Mylan en Barbara te zien zijn.

De elektrische uitvoering is middels 2 motoren en kan onafhankelijk en traploos versteld worden in iedere gewenste stand. Met de fraai ingebouwde tiptoetsen kan men deze bedienen. Optioneel kan er een ingebouwde accu worden voorzien waardoor een constante aansluiting op het stroomnet niet nodig is. Deze accu hoeft u maar 1 maal in de week of 2 weken op te laden.

Topswing, een manueel verstelbare hoofdsteun is ook bij de vaste uitvoering standaard.

Het schuim met Sensus visco elastisch traagfaom zorgt voor een ultiem comfort.

Diverse draaivoeten zoals een ronde voet of een 5 teens stervoet. Er zijn optioneel voor een kleine meerprijs van 50,- ook nog andere voeten verkrijgbaar zoals een vierkante houten of metalen voet.

In vele kleuren trendy weefstof maar ook in volledig echt leder leverbaar.

Diverse optionele mogelijkheden zoals:
- Ingebouwde accu.
- Lendekussen / hoofdkussen met overslag.
- Losse kussens.

Er is ook een bijpassende lounge zitbank verkrijgbaar in diverse opstellingen zoals, een hoekbank of aangevuld met een chais-lounge. Deze bank is in diverse afmetingen te bestellen. Hierbij zijn tevens verstelbare armleuningen en rugleuningen mogelijk. Zie de afbeeldingen in de gallery voor een voorbeeld van een 2 zits bank met verstelbare armleuningen en een hocker.

Technische details:
Constructie metalen frame met thermisch geharde nosagveren en singels.
Comfort HR schuim SG40 met visco elastisch traagfoam.

Voor het echte chillen en loungen kiest u voor deze fraaie en eventueel verstelbare stoel.

Bekijk hier alle relax fauteuils uit de chill line collectie.