Moderne draaifauteuil van Hukla uit de Canyon ES collectie.

Deze moderne draaifauteuil is in verschillende varianten en inclusief verstelbare relaxfunctie verkrijgbaar. Het betreft een model uit de ES collectie van Hukla uit Duitsland. Oftewel een draaifauteuil van een hoge kwaliteit die kan voorzien in al het gewenste comfort.

Er zijn 3 ergonomische varianten vrij naar keuze en wens waardoor de fauteuil altijd in de juiste maat geleverd kan worden.

Het model of de draaivoet kan tevens naar wens gekozen worden, hierdoor is er altijd wel een variant mogelijk wat esthetisch aansluit bij uw interieur. De metalen armleuningen kunnen zowel in zwart als blank metaal naar wens geleved worden.

Een onafhankelijk verstelbare relaxfunctie, waardoor deze draaifauteuil in iedere gewenste stand kan worden versteld is standaard. Optioneel kan men ook voor een elektrische verstelling kiezen waarbij de bediening middels fraai ingebouwde tiptoetsen mogelijk is. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om een ingebouwde accu te voorzien waardoor er geen aangesloten kabels noodzakelijk zijn.

Standaard is de fauteuil tevens voorzien van een topswing, een manueel verstelbare hoofdsteun. Optioneel kan hiervoor ook een 3e motor worden voorzien waardoor ook de hoofdsteun elektrisch verstelbaar is.

Oftewel voor een fraaie moderne draaifauteuil die in alle gemakken kan voorzien en voor kwaliteit met een lage prijs kiest u voor dit model van Hukla.

Bekijk hier al onze draai fauteuils van Hukla.