Draaifauteuil Ergo Comfort – Nieuw ergonomisch design uit Duitsland.

Comfortabel uw ontspanning ervaren in een relaxfauteuil die aan de voldoet aan de hoge eisen van de hedendaagse consument, het kan met deze relax verstelbare comfortfauteuil uit Duitsland. Alle delen zijn onafhankelijk verstelbaar en in alle gewenste standen te plaatsen.

Ergonomisch afgeronde armleuningen ondersteunen u tijdens in elke positie tijdens het relaxen.
Metalen armleuningen, ook in zwart, is tevens optioneel mogelijk.

Inclusief de prijs is de royale, ondersteunende topswing, die u in verschillende standen kunt zetten. Optioneel is de rug te verlengen met 7 cm.

Deze manuele topswing ondersteunt u tijdens favoriete relaxmomenten, zodat u zelfs in ligpositie met het hoofd een actievere houding kunt aannemen. Optioneel is de topswing elektronisch bedienbaar uit te voeren.

In 5 ergonomische maten inclusief de scherpe prijs vrij te kiezen, optioneel is deze comfortstoel ook uit te voeren in 3 maten voor de hogere gewichtsklasse tot 200 kg.

Traploos bedienen is eveneens mogelijk met optioneel 2 of 3 motoren voor extra gemak, waarbij u dit comfort bedient met een via snoer verbonden eigen handbediening.

Ruim 200 Bekledingsmaterialen mogelijk, waaronder optioneel verschillende leders, in een indrukwekkende hoeveelheid kleuren en variaties.

Een accu is optioneel mogelijk in te bouwen.

Een bijpassende bank behoort tot een van de overige vele mogelijkheden.

De luxe van verwarming is eveneens mogelijk en optioneel in de relaxzetel te monteren, voor extra warmte tijdens koudere periodes.

Deze kwaliteit verstelbare relaxstoel is met het oog op extra ergonomisch comfort en design ontworpen in Duitsland.

Benieuwd naar wat draaifauteuil Ergo Comfort voor u kan betekenen? Overtuig uzelf in onze showroom van de aantrekkelijke prijs/kwaliteit en de vele mogelijkheden, waar elke prijsbewuste consument direct van kan profiteren. Het deskundige team van Comfort Fauteuils is volledig thuis en ervaren binnen het bijzondere specialisme van verstelbare fauteuils en helpt waar dat gewenst is, om u het passende comfort te bieden binnen wat mogelijk is.

Ervaar zelf de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom te Sittard.